Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση με το ευρύ 5-0 για τον Πανθρακικό

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε για τη φετινή σεζόν ο Πανθρακικός, επικρατώντας εύκολα με 5-0 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον “πρωτάρη” στον θεσμό, Μέγα Αλέξανδρο, κατακτώντας την πρόκριση για τη Β’ φάση της διοργάνωσης, με σχετική άνεση. Ο Πανθρακικός είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δείχνοντας έτοιμος για την έναρξη του Πρωταθλήματος, σε αντίθεση με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, που θα πρέπει να τρέξει τον σχεδιασμό της και να καλύψει τα αρκετά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Νάση Στοΐνοβιτς. Στο 28′ στη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο ματς, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά ο Αργυρόπουλος είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι.

Δοκάρι είχε και ο Πανθρακικός στο 29′ με τον Παυλίδη, ενώ στο 36′ ο ίδιος έχασε καλή ευκαιρία, πριν ο Καλογρανάς στο 37′ κάνει το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 54′ ο αμυντικός του Πανθρακικού, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0, με τον Στοΐνοβιτς να σκοράρει επίσης για δεύτερη φορά στο 61′ για το 4-0 και τον αρχισκόρερ του Πανθρακικού, Χρήστο Βάσκο, να διαμορφώνει στο 78′ το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Πανθρακικός (Γιάννης Αποστολίδης): Κασκαντάμης, Καλογράνας (66’ Μανίσογλου), Πεχλιβανόπουλος, Σαπνάρας, Σμάλης, Κωσταρέλης, Γκουτσίδης (80’ Γκαγκάνης), Χακάν (66’ Ρούμπιες), Βάσκος, Παυλίδης (66’ Βαφειάδης), Στοϊνοβιτς (80’ Παχούμης).

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Τάκης Τσακαλίδης): Ιωαννίδης, Λίβας (74’ Αντωνίου), Ράδης, Κουτσούκης, Τσαλίλης, Μουστάκας, Δημητρούσης, Καραγιάννης, Χατζηιωάννου, Λέκα, Αργυρόπουλος (67’ Κίτσα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected