Super League 2 - Μεταγραφές

Νέα τριπλέτα μεταγραφών για το Αιγάλεω

“Ομοβροντία” ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Αιγάλεω, που μετά τους Βασίλη Πολίτη, Αλέξανδρο Δούμα, Χρήστο Μαραθωνίτη, Τάσο Δημητριάδη, Ιωακείμ Ζυγκερίδη, Βασίλη Τσιμόπουλο, Γιώργο Νταβιώτη, Μπογκντάν Σταμένκοβιτς και Μάκη Παυλάκη ανακοίνωσε τρεις ακόμη μεταγραφές.

Το Σίτι απέκτησε τους Άγγελος Τασιουλή, Άγγελο Ζιούλη και Αργύρη Μπρέμπο, ανεβάζοντας τα καλοκαιρινά αποκτήματα στον αριθμό 12.

Ο Άγγελος Τασιούλης που αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός έχει φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα του City, καθώς ήταν μέλος της ομάδας στη Football League τη σεζόν 2020-21. Ο 25χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Παναιτωλικού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κηφισιά, Δόξα Βύρωνα, Προοδευτική και Αχαρναϊκό. Το 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του Ιαλυσού Ρόδου αγωνιζόμενος στη Football League, την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στο Αιγάλεω έχοντας 3 συμμετοχές, ενώ το 2021-22 έπαιξε στην Επισκοπή με την οποία συμμετείχε στη Super League 2. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ με τον συμμετείχε στη Super League 2, έχοντας 20 αγώνες και 1 γκολ.

Ο Άγγελος Ζιούλης είναι γεννημένος στις 1 Φεβρουαρίου 1995 στην Αθήνα, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ηλιούπολη. O 28χρονος έμπειρος αμυντικός διαθέτει πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος σε ομάδες της Super League και Super League 2 και έρχεται στο Αιγάλεω με στόχο την ενίσχυση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Ο Ζιούλης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ενώ μετέπειτα συνέχισε στις ακαδημίες του Πανθρακικού και Παναθηναϊκού. Την διετία 2015-17 αγωνίστηκε στην Κύπρο με τις ΑΕ Λεμεσού (U21) και ΘΟΙ Λακατάμιας, τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2, ενώ την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στη Λαμία και τη Super League. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε συνολικά 5 σεζόν στα Χανιά «γράφοντας» 91 συμμετοχές, τη διετία 2021-2023 ήταν μεταξύ των αρχηγών της ομάδας, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του από τον περασμένο Ιανουάριο ήταν η Ηλιούπολη στην οποία είχε 11 συμμετοχές.

Ο Αργύρης Μπρέμπος μετά από απουσία ενός έτους επιστρέφει στο Αιγάλεω και θα φορά εκ νέου τα «κυανόλευκα». Ο γεννημένος στις 24 Αυγούστου του 1996 Αργύρης, αγωνίζεται ως επιθετικός και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε σε Προοδευτική (Super League 2) και Θύελλα Ραφήνας (Γ Εθνική). Ο 26χρονος σέντερ φορ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θρασύβουλο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανιωνίου (Κ20), σε Πανελευσινιακό, Ασπρόπυργο και Αχαρναϊκό. Το 2019 αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας αγωνιζόμενος στη Super League 2, ενώ την επόμενη σεζόν ήταν παίκτης της ΑΕ Καραϊσκάκης στην ίδια κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected