Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : “Γλίτωσε” το κάζο στο τέλος η Γιουβέντους (vids)

Η Μπολόνια προηγήθηκε με τον Φέργκιουσον, ο Βλάχοβιτς έβαλε δύο γκολ για τη Γιουβέντους αλλά μέτρησε το ένα και τελικά στο Allianz Stadium προέκυψε ισοπαλία 1-1.

Η εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ουντινέζε στην πρεμιέρα είχε προκαλέσει ενθουσιασμό γύρω από τους Μπιανκονέρι λόγω της απόδοσής τους, αλλά τελικά στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν… επανήλθαν στα περσινά. Ή στα προπέρσινα. Τότε, δηλαδή, που έμπαιναν στο γήπεδο χωρίς να έχουν κάποιο ξεκάθαρο πλάνο και τελικά γινόταν ένα λάθος, δέχονταν γκολ και μετά όλα δυσκόλευαν. Ακριβώς ό,τι έγινε και τώρα δηλαδή, αφού στο 24′ μια λάθος πάσα είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να πάει στον Ζίρκζε, ο οποίος πέρασε την κάθετη για τον Φέργκιουσον που έγραψε το 0-1.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, με τη Γιούβε να μπαίνει στο δεύτερο με στόχο τη γρήγορη ισοφάριση και πίστεψε ότι τα κατάφερε στο 54′ με τον Βλάχοβιτς αλλά τελικά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ραμπιό. Ακολούθησε η διπλή ευκαιρία στο 57′ με Γουέα και Μπρέμερ και αμέσως μετά, στο 59′, αυτή του Φατζόλι που δεν βρήκε στόχο από κοντά, με την Μπολόνια να αμύνεται και να έχει πολύ καλή ευκαιρία για το 0-2 στην αντεπίθεση στο 71′ αλλά ο Περίν είπε «όχι» στον Ζίρκζε.

Σχεδόν ένα 10λεπτο μετά, στο 80′, ο Βλάχοβιτς με ωραία κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ίλινγκ-Τζούνιορ από αριστερά έκανε το 1-1, με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην καταφέρνει όμως να κάνει την ανατροπή στη συνέχεια και να χάνει τους πρώτους δύο βαθμούς.

Η Φιορεντίνα προηγήθηκε από νωρίς με 2-0 αλλά η Λέτσε δεν πτοήθηκε και κατάφερε τελικά να το κάνει 2-2.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ακριβώς όπως το ήθελαν οι Βιόλα, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 3′ με τον Γκονζάλες μετά το κόρνερ του Ντάνκαν, έκαναν το 2-0 στο 25′ με τον Ντάνκαν μετά τη συνεργασία των Μπελτράν-Αρτούρ και είχαν και δοκάρι στο 42’… ξανά με τον Ντάνκαν. Απόλυτη κυριαρχία με λίγα λόγια, αλλά στο β’ μέρος τα πράγματα άλλαξαν…

Στο 49′ το λάθος του Αρτούρ είχε ως συνέπεια τη μείωση του σκορ σε 2-1 από τον Ραφία και στο 75′ ο Κρστόβιτς έγραψε το 2-2 μετά τη σέντρα του Μπάντα παγώνοντας το Αρτέμιο Φράνκι. Από εκεί και πέρα, η Φιορεντίνα προσπάθησε να ανασυνταχθεί και να ψάξει το τρίτο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί της Τζένοα στην πρεμιέρα.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 26/8

Φροζινόνε – Αταλάντα  2-1
Μόντσα – Έμπολι  2-0
Βερόνα – Ρόμα  2-1
Μίλαν – Τορίνο  4-1

Κυριακή 27/8

Φιορεντίνα – Λέτσε  2-2
Γιουβέντους – Μπολόνια  1-1
Λάτσιο – Τζένοα (21.45)
Νάπολι – Σασουόλο (21.45)

Δευτέρα 28/8

Σαλερνιτάνα – Ουντινέζε (19.30)
Κάλιαρι – Ίντερ (21.45)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected