Super League 2 - Μεταγραφές

Τις 20 μεταγραφές το Αιγάλεω, ανακοίνωσε άλλες πέντε προσθήκες

Πέντε ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (28/8) το Αιγάλεω, φτάνοντας συνολικά τις 20 για την καλοκαιρινή περίοδο.

Στο Σίτι θα αγωνίζονται οι Παναγιώτης Μπάλλας, Δημήτρης Κατσιμήτρος, Παντελής Θεολόγου, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας και Γιάννης Πριόνας.

Οι ανακοινώσεις :

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Πριόνα.

Ο Γιάννης Πριόνας είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός και με την εμπειρία του αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την άμυνα της ομάδας μας.

Ο νεαρός μπακ είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου του 1998, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Τυληκράτη και Ολυμπιακό Βόλου.

Το 2019 -20 φόρεσε τη φανέλα του Ιαλυσού Ρόδου έχοντας 7 συμμετοχές στη Football League, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας με τον οποίο κατέγραψε 16 παιχνίδια στη Super League 2.

Το 2021-22 ξεκίνησε τη σεζόν στην Κηφισιά με την οποία μέτρησε 8 συμμετοχές στη Super League 2, ενώ τον Δεκέμβριο αποκτήθηκε από την ΑΕ Καραϊσκάκης έχοντας 19 παιχνίδια και 1 γκολ.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανιώνιος στη Γ Εθνική.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, αθλητικός εξοπλισμός, στάδιο και ‎κείμενο που λέει "‎WELCOME ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ כקור 욜 Adm Admiral 포스 SAE ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΙΑΛ AITAALO = . 골‎"‎‎

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Χατζηδίμπα.

Ο Χατζηδίμπας αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, είναι διεθνής με όλες τις αναπτυξιακές Εθνικές μας ομάδες και διακρίνεται, τόσο για το δυναμικό και αποτελεσματικό του παιχνίδι.

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας γεννημένος στις 12 Μαΐου 1999, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2015 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και το 2017 αγωνίστηκε στο UEFA Youth Cup.

Τη σεζόν 2017-2018 μετακόμισε στην Κρήτη και το Ηράκλειο αγωνιζόμενος στον Εργοτέλη, ενώ την επόμενη χρονιά φόρεσε την φανέλα του Ιαλυσού Ρόδου.

Τη διετία 2019-2021 ήταν παίκτης της ΑΕ Καραϊσκάκης έχοντας 19 συμμετοχές στη Super League 2. Τον Σεπτέμβριο του 2021 τον απέκτησε η Καλλιθέα με την οποία μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο είχε 24 συμμετοχές στη Super League 2, ενώ τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε στην Προοδευτική όπου είχε 7 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, αθλητικός εξοπλισμός και ‎κείμενο που λέει "‎WELCOME COME ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 一 Atwic ARTAAED - SAC AITAVES AIFA GII /ኔ כוון K כוון VII lle E‎"‎‎

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Θεολόγου.

Ο Παντελής Θεολόγου είναι γεννημένος στις 7 Μαΐου του 1991 στην Πρέβεζα, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΑΟ Τρικάλων.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πλούσιο βιογραφικό στις επαγγελματικές κατηγορίες και έρχεται στην ομάδα μας προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στο φετινό ρόστερ.

Ο Θεολόγου πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ηγουμενίτσα με τον Ποσειδώνα, ακολούθησαν οι Αμβρακικός Βόνιτσας και Πρέβεζα, ενώ το 2011 μεταπήδησε στον Εθνικό Αστέρα.

Το 2013 αποκτήθηκε από την Καλλιθέα με την οποία μέτρησε 20 συμμετοχές, ενώ την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Ατρόμητο και την Super League.

Το 2016 συμφώνησε με τα Χανιά αγωνιζόμενος με επιτυχία στη Football League, ενώ στη συνέχεια είχε παρουσία σε Απόλλωνα Πόντου, Καραϊσκάκη Άρτας, Παναχαϊκή και ΑΕΛ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, αθλητικός εξοπλισμός και κείμενο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κατσιμήτρο.

Ο Δημήτρης Κατσιμήτρος είναι γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1997, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και την τελευταία αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα των Χανίων στη Super League 2.

Τα διαπιστευτήρια του 26χρονου τερματοφύλακα είναι εξαιρετικά, καθώς το ήθος, η εργατικότητα, το ταλέντο και η συμμετοχή του σε ομάδες της κατηγορίας αποτελούν «εγγύηση» για μια πετυχημένη παρουσία στην ομάδα μας.

Ο Κατσιμήτρος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού με τον οποίο το 2015 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, αγωνίστηκε στο UEFA Youth League και τον έφερε στην πρώτη ομάδα. Τον Σεπτέμβριο του 2016 ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Από το 2017 έως το 2021 αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, μετρώντας συνολικά 76 συνολικά συμμετοχές, κερδίζοντας μάλιστα σε εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ το βραβείο του κορυφαίου τερματοφύλακα της Super League 2 για την περίοδο 2020-2021.

Την τελευταία 2ετία αγωνιζόταν στα Χανιά έχοντας 22 συνολικά εμφανίσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, αθλητικός εξοπλισμός, μπάνερ και ‎κείμενο που λέει "‎WELCOME ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ 빠 Kinal ANLITO BAC ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΙΑΛΕ 11I5 כוןן IIP IIP LIP‎"‎‎

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπάλλα.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας είναι γεννημένος στις 6 Δεκεμβρίου του 1993 στην Καρδίτσα και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με παραστάσεις και εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, ο Παναγιώτης Μπάλλας αναμένεται να δώσει πολλές βοήθειες στη μεσαία γραμμή και να συμβάλει στα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ελπίδας Καρδίτσας, ωστόσο το 2008 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ατρόμητου με τον οποίο αγωνίστηκε σε Super League, αλλά και στο Europa League. Το 2016 μετακόμισε στην Γερμανία και την Σόνενχοφ Γκρόσασπαχ, ενώ την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου στη Super League.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία ήταν η ΑΕΛ την τριετία 2017-2020, ενώ την επόμενη σεζόν (2020-2021) αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας.

Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected