Super League 2 - Μεταγραφές

Κοζάνη : Ενισχύεται με Μανώλη Καλλέργη!

Μετά τους Νίκο Κοροβέση, Δημήτρη Σουλιώτη, Σπύρο Νάτσο και Θέμη Τζημόπουλο η Κοζάνη αποκτά έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με σημαντικές περγαμηνές στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Καλλέργη, τον 32χρονο μεσοεπιθετικό με καταγωγή από την Άμφισσα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κηφισιά, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στη Super League 2.

Παλαιότερα έπαιξε με επιτυχία σε Άτταλο Ν.Φιλαδέλφειας, ΑΟ Διάνα, Παρνασσό, Λαμία, Ιωνικό, Ατρόμητο, Φωκικό και ΑΟ Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μανώλη Καλλέργη, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει την ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, για να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Καλλέργη, που έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μίνι βιογραφικό:

Γεννημένος στην Άμφισσα στις 5/12/1990 (32) με ύψος 1.82 αγωνίζεται με επιτυχία στη δεξιά πλευρά του κέντρου και της επίθεσης, ένας σύγχρονος μεσοεπιθετικός που διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμη, με ποιότητα στο παιχνίδι του, σοβαρός εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα του ΑΟ Καρδίτσας, ακολούθησε ο Φωκικός ο Ατρόμητος Αθηνών, ο Ιωνικός Νίκαιας, η Λαμία, ο Παρνασσός, η ΑΟ Διάνα, ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας ενώ πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Super League 2 με την ομάδα της Κηφισιάς.

Όμως για την καριέρα του «μιλούν» τα νούμερα του, 124 συμμετοχές, 14 γκολ, 11 ασίστ, 8.427 λεπτά συμμετοχής επαγγελματικά πρωταθλήματα και κύπελλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ σε μια ιστορική ομάδα. Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 τη νέα χρονιά απαιτεί σκληρή δουλειά θυσίες και συγκέντρωση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τον κόουτς κ. Διγκόζη και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά».

Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Καλλέργη στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ.

ΜΑΝΩΛΗ σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με τη φανέλα της ΠΑΕ”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected