Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Ο Nicolás Marotta υπέγραψε στην Athens Kallithea

Η Athens Kallithea FC ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας Μαρότα με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο 26χρονος Αργεντίνος αμυντικός έχει αγωνιστεί στις πρώτες κατηγορίες της Βολιβίας, του Περού, και πιο πρόσφατα της Κολομβίας κατά τη σεζόν 2023.

Γεννημένος στην Κόρδοβα, o Μαρότα αναδείχθηκε από την Ταγέρες, την ομάδα της Primera División στη γενέτειρά του, και απέκτησε εμπειρία αγωνιζόμενος με την Crucero del Norte στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής.

Τη σεζόν 2019, ο Μαρότα υπέγραψε στην Club Aurora της πρώτης κατηγορίας της Βολιβίας, σημειώνοντας 18 συμμετοχές με ένα γκολ κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Έχοντας επιστρέψει στην Αργεντινή με την Μπόκα Ουνίδος, ο Μαρότα στη συνέχεια μετέβη στο Περού και στην πρώτη κατηγορία με την Binacional, όπου κατέγραψε 39 συνολικά συμμετοχές με τέσσερα γκολ μεταξύ του δεύτερου μισού της σεζόν 2021 και της σεζόν 2022.

Ο Μαρότα πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν 2023 στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας με την Bucaramanga, σημειώνοντας 18 συμμετοχές κατά την αγωνιστική περίοδο.

Στη διάρκεια της καριέρας του στις πρώτες κατηγορίες της Βολιβίας, του Περού, και της Κολομβίας, ο Μαρότα αγωνίστηκε για 90 λεπτά σε 71 από τις 75 εμφανίσεις του συνολικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected