BET - Συνεργάτες

Αποδόσεις και Φαβορί για την Super League 2023-24

Το καλοκαίρι τελείωσε και επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονική καθημερινότητα μας και η αθλητική επικαιρότητα προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μας. Όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου έχουν ξεκινήσει, ενώ το μεταγραφικό παράθυρο στις περισσότερες χώρες έχει κλείσει. Φυσικά, ακολουθώντας το ημερολόγιο των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την ονομασία Super League ξεκίνησε.

Έπρεπε να έχουν γίνει 3 αγωνιστικές για όλες τις ομάδες, αλλά λόγω των υποχρεώσεων τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν αγωνιστεί σε ένα λιγότερο ματς από τις υπόλοιπες ομάδες του ελληνικό Big-4. Αν και είναι αρκετά νωρίς για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα από όλες τις ομάδες, μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη αναγνωριστική βόλτα από το ελληνικό πρωτάθλημα για να δούμε τις αποδόσεις και τα φαβορί των ερχόμενων ντέρμπι και των μακροχρόνιων επιλογών.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για να στοιχηματίσετε στις επερχόμενες αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, υπάρχει μια στοιχηματική εταιρεία ιδανική για εσάς. Στην Leon και συγκεκριμένα στην κατηγορία στοίχημα στο ποδόσφαιρο θα βρείτε επιδόσεις τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για άλλο πρωτάθλημα το οποίο σας ενδιαφέρει. Εκεί εστιάζουν στη γενικότερη εμπειρία του χρήστη και σας δίνουν έναν εύκολο τρόπο να ποντάρετε. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα της για να δείτε και μόνοι σας για να δείτε τις πολλαπλές στοιχηματικές επιλογές που είναι διαθέσιμες.

Στο τέλος της εβδομάδας, την οποία διανύουμε θα γίνουν δύο σημαντικά ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κριθεί κάτι βαθμολογικά. Προφανώς και μιλάμε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και έναν αγώνα μεταξύ των δύο μεγαλύτερων φαβορί για το πρωτάθλημα.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Άρη, στην πρώτη εφετινή μεταξύ τους αναμέτρηση. Ο αγώνας θα γίνει 20:30 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime.  Ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα με την νίκη του και την ομάδα του Άκη Μάντζιου σε ρόλο αουτσάιντερ να προσπαθήσει να πάρει το δεύτερο θετικό της αποτέλεσμα στη χρονιά

Την ίδια μέρα στις 21:30 στην Αγία Σοφία ΟΠΑΠ Αρίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Στα μακροχρόνια στοιχήματα, η ΑΕΚ είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός δεύτερο με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να ακολουθούν, οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πόσο ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το ματς. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ΑΕΚ λόγω της έδρας δίνεται φαβορί κοντά όμως στοιχηματικά με το διπλό του Ολυμπιακού. Μην χάσετε σε και περίπτωση αυτό το παιχνίδι, το οποίο σύμφωνα με τις αποδόσεις θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Καλή τύχη σε ότι κι αν ποντάρετε αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected