Αστεία Βίντεο - Διάφορα

«Επικό» video με πρωταγωνιστή τον Ογκουνσότο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης! (vid)

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο εκτός από δεινός γκολτζής αποδεικνύεται και σταρ της υποκριτικής, καθώς στο επίσημο video για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, αποδεχόμενος την πρόκληση μια ηλικιωμένης κατοίκου του νησιού να τρέξουν στα στενά ενός χωριού!

Όπως αναφέρει το Grandsport, το νέο σποτ του Ημιαραθώνιου Κρήτης λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα (1/10) έχει άρωμα Ελλάδας, με Αίσωπο, Μίκη Θεοδωράκη αλλά και Πάτρικ Ογκουνσότο!

Ο πρώην Νιηριανός φορ κλέβει την παράσταση με τις ατάκες του αποτελώντας τον κεντρικό πρωταγωνιστή της καμπάνιας.Σύμφωνα με το σενάριο του τετράλεπτου video, ο Ογκουνσότο προετοιμάζεται για τον Ημιμαραθώνιο και αποδέχεται την πρόκλησης μια ηλικιωμένης κυρίας να τρέξουν στα στενά του χωριού.

Ο άλλοτε άσος της Βέστερλο έχοντας εξασφαλίσει μεγάλη διαφορά, μπαίνει σε ένα μεζεδοπωλείο και πίνει ρακές με συνέπεια να χάσει τον προσανατολισμό του, αλλά και την πρωτιά! Παράλληλα δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις διάσημες ατάκες του που έγιναν στο παρελθόν viral!

Απολαύστε το video με πρωταγωνιστή τον συμπαθή σε όλους Πάτρικ Ογκουνσότο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected