Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Χτίζει παράδοση ο Απόλλων Παραλιμνίου, συνεχίζει στον 4ο γύρο

Για ακόμη μια χρονιά, ο Απόλλων Παραλιμνίου προχωρά μακριά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα των Σερρών, που πέρσι αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Λαμία της Super League, αντιμετώπισε την Τετάρτη (13/9) την Αλεξανδρούπολη (ομάδα του τοπικού της ΕΠΣ Έβρου) και επικράτησε με σκορ 3-0.

Φυσιολογική εξέλιξη στο ματς, από μια ομάδα που ήταν καλύτερη, έλεγχε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ μιας και ήταν πιο έτοιμη από τους Εβρίτες αφού είχε τρεις εβδομάδες παραπάνω προετοιμασία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Απόλλωνα ο Κατσαμάγκας που σημείωσε όλα τα γκολ του αγώνα. Το πρώτο στο 10′, το δεύτερο με πέναλτι στο 35′ και το τρίτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η μοναδική καλή ευκαιρία που δημιούργησε η Αλεξανδρούπολη ήταν από ένα στημένο του Ράλλη έξω από την περιοχή και από δεξιά όπου η μπάλα στην εκτέλεση πέρασε λίγα εκατοστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι καταλήγοντας άουτ. Στο 85′ βγήκε ο Κοκκινίδης και καθώς στραβοπάτησε και γύρισε ο αστράγαλος του χωρίς να πάθει μεγάλη ζημιά, με την Αλεξανδρούπολη να συνεχίζει με 10 παίκτες αφού δεν υπήρχε άλλη αλλαγή.

Για τους Θρακιώτες ήταν ένα παιχνίδι στο σχεδιασμό της προετοιμασίας η οποία συνεχίζεται μιας και σήμερα έκλεισε ακριβώς 4 εβδομάδες. Πολύ σημαντικό ότι σε παιχνίδια με ένταση όπως αυτά του Κυπέλλου δεν είχε τραυματισμούς.

Συνθέσεις

Απόλλων Παραλιμνίου (Κώστας Κιάσσος) : Παππάς, Νομικός, Τσομασχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας (72′ Ζαχαρούλης), Τζαμπέγια, Γιαννόπουλος (72′ Κοπανάκης), Ελέζι (67′ Τσιμίκας), Καρυοφύλλης, Κατσαμάγκας (67΄Μπόμπορας), Πέτρου (72′ Ταράσης)

Σύνθεση Αλεξανδρούπολης: Παπαδόπουλος, Ακρίβος, Ράλλης, Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Γκουντενούδης, Γκαβανόζης, Μουρατίδης, Τζελέπης, Πατσιώρας Κ., Κυριζάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Σεντεμέντες, Παπαδόπουλος Ι., Καλτσάς, Σιβούδης, Κοκκινίδης.

*με στοιχεία από το Sportsaddict

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected