Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση στο 118′ για τον Λεβαδειακό

Με τον Γιώργο Νίκα να σκοράρει στο 119′ της παράτασης (0-0 η κανονική διάρκεια) με εκτέλεση πέναλτι, ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 στην έδρα της Ηλιούπολης και προκρίθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου.

Το σύνολο του Νίκου Νιόπλια επικράτησε 2-1 επί της ομώνυμης ομάδας, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στην παράταση, το νικητήριο δε στο 118′ με τον Γιώργο Νίκα.

Αφού, λοιπόν, η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, ο νεοαποκτηθέντας Κουϊρουκίδης ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 92′. Η Ηλιούπολη απάντησε στο ξεκίνημα το δεύτερου μέρους (110′) με τον Μάντιτς, για να έρθει στο 118′ ο Νίκας (που παραχωρήθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά θα παραμείνει δανεικός για μία σεζόν στον Λεβαδειακό) να διαμορφώσει το τελικό σκορ με εκτέλεση πέναλτι.

Μια πολύ σημαντική πρόκριση για τους Βοιωτούς, λόγω και της δυναμικής των αντιπάλων τους, με τον Λεβαδειακό να αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση τον νικητή του Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης) : Περιστερίδης, Φουρλάνος, Μπαρμπόσα, Ντέτλερ, Τσαφταρίδης, Γκοτσούλιας, Βασιλούδης, Ράμος, Φρίμπονγκ, Άντο, Μπαστακός (Μάντιτς)

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόμπλιας) : Γκροφ, Χάμοντ (Συμελίδης), Τσάπρας, Μπελμόντε (Μεχία), Νίκας, Πίρινεν, Γιαννιώτας (Πολέτο), Λόπεθ, Λιάγκας (Ντεντάκης), Κουάδρα (Κουϊρουκίδης), Τσιριγώτης (Λούα Λούα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected