Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Σάββας Σαρηγιαννίδης : Ένας ακόμη άνθρωπος του αθλητισμού στην “αρένα” των Αυτοδιοικητικών Εκλογών!

Η ώρα πλησιάζει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η πόλη της Βέροιας μετράει αντίστροφα για την εκλογή νέου δημάρχου.

Στη “μάχη” έχουν ριχτεί βεβαίως και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που θα αποτελέσουν μια μικρή…βουλή για μια πόλη που έγιναν πολλά αλλά πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα.

Ένα ακόμη πρόσωπο του αθλητισμού, με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο, θα ζητήσει την ψήφο των Δημοτών κι αυτός είναι ο Σάββας Σαρηγιαννίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, υποψήφιος με την παράταξη “Νέα Εποχή, αλλάζουμε!”, από μια οικογένεια που γνωρίζει πολύ καλά τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής αλλά και πρώην διαιτητής των τοπικών κατηγοριών, είναι μεν χαμηλών τόνων, ωστόσο είναι αρκετά δραστήριος και με μεγάλη όρεξη να προσφέρει.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα στη συνάντηση μας, την οποία (ομολογούμε) δεν την ακούσαμε ποτέ : “Εγώ θέλω οι Δημότες να μη με ψηφίσουν πριν, αλλά μετά τις εκλογές. Τότε θα κριθώ και τότε θα οφείλω να πράξω τα δέοντα, τιμώντας με πράξεις δηλαδή την εμπιστοσύνη του κόσμου.”.

Εμείς θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Το βιογραφικό του Σάββα Σαρηγιαννίδη :

“Γεννήθηκα στη Βέροια στις 12 Ιουλίου 1975. Μεγάλωσα στο Μακροχώρι Ημαθίας. Τελείωσα την Τεχνική Σχολή ως Μηχανικός Αυτοκινήτων και Υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Είμαι παντρεμένος με τη Χριστίνα Κοτρίδου από το 1999, αποκτήσαμε δύο αγόρια και ένα κορίτσι, και κατοικούμε στην πόλη της Βέροιας.

Έχω εργαστεί στον χώρο του τουριστικού εμπορίου σε όλη την Ελλάδα για αρκετά χρόνια αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία και γνώση. Αυτός είναι και ο λόγος που βάζω υποψηφιότητα, για να βοηθήσω δηλαδή όσο μπορώ στην ανάπτυξη της πόλης μας με υποδομές και νέες θέσεις εργασίας, δημιουργώντας μια πόλη «πόλο έλξης» όλον τον χρόνο από ξένων και Ελλήνων επισκεπτών.

Ο Δήμος μας πάντα είχε καλούς Δημάρχους και όλοι βάλανε το λιθαράκι τους να κρατήσουν την πόλη μας σε καλά επίπεδα, γι’ αυτό τους ευχαριστώ ως δημότης.

Ήρθε όμως η στιγμή που πρέπει να πάρει τα ηνία ένας νέος άνθρωπος με όραμα, ο Θεόφιλος Κορωνάς για να αλλάξουμε επιτέλους και το βιοτικό επίπεδο των δημοτών. Όραμα “ευημερείς δημότες, ισχυρός δήμος”, «παρά πλούσιος δήμος με φτωχούς δημότες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected