Super League 2

Αποχαιρέτισε την Κοζάνη με αιχμές ο Θωμάς Πιριτζάους

Την αποχώρηση του από την ομάδα της Κοζάνης ανακοίνωσε ο Θωμάς Πιριτζάους.

Ο 28χρονος αμυντικός με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα, με την οποία πανηγύρισε πέρσι το πρωτάθλημα αλλά και την άνοδο στη Super League 2.

Ο ίδιος μίλησε για απόφαση της ομάδας, τονίζοντας πως δεν είχε τη στήριξη που ανέμενε μετά τον τραυματισμό του.

Το ποστάρισμα του :

“Μετά από 3 υπέροχες σεζόν με την ομάδα της Κοζάνης, στη δεύτερη μου θητεία καταφέραμε να εκπληρώσουμε σχεδόν όλους τους στόχους που είχαμε θέσει εξαρχής με τον πιο σημαντικό να αγωνιστεί η ομάδα ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 42 χρόνια τελειώνει η συνεργασία μας!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε και όσους ήταν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια εξαρχής και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια! Η αποχώρηση μου από την ομάδα δεν ήταν δικιά μου απόφαση και σίγουρα δεν γίνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό ο οποίος θα με κρατούσε έξω από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τουλάχιστον 6 μήνες. Η ομάδα αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεργαστούμε άλλο παρόλο που μου έλεγαν ότι θα σε στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε να επανέλθεις!

Με το λόγο ότι δεν θέλει να πληρώσει κάποιον παίκτη τραυματία ή ότι θα αργήσω να επανέλθω λες και δεν τραυματίστηκα σε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας. Μέσα σε όλα, αυτά δεν είχε καλύψει και πλήρως τα έξοδα του χειρουργείου, οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς, η συνεργασία δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο και δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτό δεν δόθηκε εξήγηση!

Παρόλα αυτά εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στη Β Εθνική να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους και να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο του νομού!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected