Κατηγορίες
Αθλήματα

Τα βλέμμα στο πρώτο ευρωπαϊκό “ραντεβού” για τον Διομήδη Άργους

Ξεκινά σήμερα (16/9) ο ευρωπαϊκό ταξίδι του Διομήδη Άργους!

Η ομάδα της Πελοποννήσου υποδέχεται απόψε στις 6.30 μ.μ. στη Νέα Κίο για τον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου EHF την πρωταθλήτρια Ισλανδίας FH Hafnarfjordur HC, και αν την αποκλείσει, θα παίξει τον δεύτερο γύρο με την HC Partizan.

Και οι δύο αγώνες του Διομήδη με τους Ισλανδούς θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Κίο, με το επαναληπτικό παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Θα διαιτητεύσουν οι Κροάτες Αντε Μίκελιτς και Πέταρ Παραντίνα.

Ο αρχηγός του Διομήδη Βασίλης Μάνθος δήλωσε :

«Παίζουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εναντίον μιας μεγάλης Ισλανδικής ομάδας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Κυπέλου. Η προετοιμασία έχει τελειώσει, ήρθε η μεγάλη στιγμή να αντιμετωπίσουμε κατάματα τους αντίπαλους και με το παιχνίδι μας να κυνηγήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Έχουμε προπονηθεί και προετοιμαστεί κατάλληλα, σωματικά αλλά και ψυχικά γι’ αυτά τα δύο ματς, γνωρίζοντας τη δυσκολία και τη κούραση λόγω των αγώνων που θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που μας υποστήριξε πέρυσι στη σεζόν, ήταν σίγουρα το κινητήριο έναυσμα για να δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας. Τους περιμένουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο να έρθει να μας υποστηρίξει, έτσι ώστε να αρχίσουμε όπως φιλοδοξούμε και να ζήσουμε άλλη μια σεζόν έτσι όπως τη θέλουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected