Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Δύο γκολ σε τρία λεπτά και μοιρασιά ανάμεσα σε Βέροια και Επανομή (photos+vid)

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά χωρίς την παρουσία του κόσμου (τελευταία στιγμή η συγκεκριμένη εξέλιξη) διεξήχθη στο Στάδιο Βέροιας.

Η “Βασίλισσα του Βορρά”, στην πρεμιέρα της στη φετινή Γ Εθνική, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη νεοφώτιστη στην κατηγορία Αναγέννηση Επανομής, σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Το νεανικό σύνολο του Αντώνη Παπατζίκου είχε καλή παρουσία, αν αναλογιστεί κανείς πως για τους ποδοσφαιριστές είναι ένα σημαντικό βήμα η παρουσία στη Γ Εθνική. Μάλιστα, οι πιτσιρικάδες μπήκαν με όρεξη στο ματς και δημιούργησαν αρκετές αξιώσεις, με αποκορύφωμα το 22′ όταν πήραν προβάδισμα στο σκορ με “δράστη” τον Κετόγλου.

Η Αναγέννηση, που νωρίτερα είχε μια καλή στιγμή με τον Προύντση, ισοφάρισε αμέσως και συγκεκριμένα στο 24′ όταν στην εκτέλεση κόρνερ που ακολούθησε, ο Συμιγδαλάς βρέθηκε αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα, έχοντας την κατοχή αλλά και τις ευκαιρίες, αρχικά στο 77′ με τον Μπόικα να μην μπορεί εξ επαφής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και λίγο μετά, ο ίδιος παίκτης να πιάνει ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

δείτε φωτογραφίες στο pliroforiodotis.gr

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Αντώνης Παπατζίκος) : Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος, Κουτσούκης, Γαλόπουλος, Παναγιωτίδης, Τερζής, Ντόγος, Βασιλειάδης (11′ Τούφας), Λαφάρας (70′ Αδαμίδης), Κετόγλου (46′ Μιχαηλίδης), Γράτσιανος (68′ Βασιλακάκης)

Αναγέννηση Επανομής (Γιάννης Μπαλασάς): Ναθαναηλίδης, Νταντάμης, Ταουσάνης, Μαντζάνας, Τσιοπανίδης, Τσακιρίδης (71′ Σαλεπτσής), Προύντσης (90′ Κατελούζος), Ματακίδης, Μπαλασάς, Κιλιντάρης (56′ Μπόικας), Συμιγδαλάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected