Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ο….αειθαλής Τζημόπουλος έστειλε την Κοζάνη στην 4η φάση!

Σπουδαία μέρα η σημερινή για την ομάδα της Κοζάνης, που μετά από ένα…σίριαλ που κράτησε αρκετές ημέρες, κυρίως για το που θα γίνει το ματς, κατάφερε να νικήσει τον Ηρακλή στην Κομοτηνή και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

“Χρυσός” σκόρερ ο Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος με δικό του γκολ στο 84′, έδωσε τη νίκη-πρόκριση στους “ερυθρόλευκους”, που το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους.

Επόμενος αντίπαλος η ΠΑΕ Χανιά, που νίκησε σήμερα με ανατροπή τον Απόλλωνα Πόντου.

Από την άλλη πλευρά, ο Γηραιός θύμισε αρκετά την εικόνα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να υπερέχει, να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες και τον αντίπαλο να εκμεταλλεύεται την αφλογιστία του.

Με ένα πέναλτι του Πάνου ήλθε το 1-0 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο 15′. Η απάντηση από πλευράς Ηρακλή στο 35ο λεπτό, όταν ο Κούστα βρέθηκε σε καλή θέση και με δυνατό σουτ, νίκησε τον Καραγκιόζη.

Η φάση που έκρινε το ματς, καταγράφηκε στο 83′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, και αλλεπάλληλες κόντρες, η Κοζάνη σκόραρε με τον Τζημόπουλο και πήρε εν τέλει το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνθέσεις

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης) : Καραγκιόζης,  Πάνος,  Αναστασόπουλος (60′ Τζημόπουλος),  Κοροβέσης (86′ Αποστολίδης), Τάτσης,  Ίτσιος, Σουλιώτης,  Νάτσος,  Βοριαζίδης (46′ El Idrissi), Καλλέργης (90′ Παπαδόπουλος  Γ.),  Ποζατζίδης (86′ Κανούλας)

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης) : Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής (85′ Τσουμάνης), Σιούτας (46′ Έμπο), Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Στοΐσεβιτς (46′ Καπίγια), Δοϊρανλής, Κούστα, Σίλβα, Κουντουριώτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected