Κατηγορίες
Basket

The Night Of The Legend: Το Νο7 στον… ουρανό του ΣΕΦ! (vid+pics)

Ήταν μία βραδιά αντάξια της θρυλικής καριέρας του και όσων προσέφερε στον Ολυμπιακό και γενικότερα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Βασίλης Σπανούλης. Μία «ερυθρόλευκη» βραδιά, με μπόλικη συγκίνηση και λόγια λατρείας του «Kill-Bill» προς τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, όπου τα πάντα ήταν σχεδιασμένα στην εντέλεια.

Στο κέντρο του γηπέδου είχαν τοποθετηθεί πέντε καρέκλες, για τους αδελφούς Αγγελόπουλους, τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου και φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη.

Οι φίλαθλοι δεν σταματούσαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Ψέματα» των αδελφών Κατσιμήχα, τα μάτριξ του γηπέδου παρουσίασαν βίντεο αφιέρωμα στην τεράστια καριέρα του “Kill-Bill”.

Η συνέχεια ακόμη πιο… εκρηκτική. Στα ηχεία παίζει το τραγούδι “Seven Nation Army” των White Stripes, το ΣΕΦ είναι στο πόδι και την είσοδο του στο παρκέ κάνει ο Βασίλης Σπανούλης μέσα σε καθολική αποθέωση.

Στο Gala που προηγήθηκε της μεγάλης βραδιάς “The Night Of The Legend” ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Βασίλη Σπανούλη.

«Έχτισα μια εκπληκτική σχέση με τους Προέδρους. Ποτέ στη ζωή μου δεν πούλησα οπαδιλίκι, προσπάθησα με τη δουλειά, την αφοσίωση και τον σεβασμό μου να κερδίσω τη θέση μου στον οργανισμό του Ολυμπιακού. Πάντα σεβόμουν τους πάντες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό και ευλογημένος για αυτή την τιμή που μου κάνουν οι Πρόεδροι και η οικογένεια του Ολυμπιακού, να αποσύρουν τη φανέλα μου σε ένα τέτοιο διήμερο».

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον Βασίλη Σπανούλη και έδωσε το παρών στο GALA. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αντίδραση του Kill Bill, αλλά και όλα όσα δήλωσε για εκείνον ο φόργουορντ των Σακραμέντο. Στο ίδιο βίντεο, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου αποθεώνουν τον V-Span.

«Είναι μεγάλη στιγμή και για τον Σπανούλη και για τον Ολυμπιακό», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.

Παναγιώτης Γιαννάκης, Έτορε Μεσίνα, Χρήστος Σταυρόπουλος, Μίλαν Τόμιτς, Ανδρέας Γκατζούλης, Γιώργος Μπόγρης, Βαγγέλης Λιόλιος, Δημήτρης Διαμαντίνδης, Δόμνα Μιχαηλίδου, μίλησαν (κατά σειρά) για τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected