Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στην Παναχαϊκή o Valentin Zekhov, στο ρόστερ και ο Κωνσταντίνος Νταμπίζας

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προχώρησε  σε δύο ακόμη μεταγραφές.

Οι “κοκκινόμαυροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βαλεντίν Ζέκχοφ, του 22χρονου επιθετικού, διεθνή με την U19 της Ρωσίας, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομών της Khimki Moskau ενώ ακολούθησαν τα αντίστοιχα τμήματα της Ντινάμο Μόσχας, μετρώντας 30 συμμετοχές. Ακολούθησε η πορεία του σε Celje, Triglav και Smartno.

Το καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε από τη Spartaks, με την οποία πραγματοποίησε 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Λετονίας και 1 στο Κύπελλο. Τον Ιανουάριο του 2023, μετακόμισε στη χώρα μας και τα Χανιά με τα οποία αγωνίστηκε σε 6 αγώνες στη Super League 2.

Την ίδια ώρα, ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής είναι και ο Κωνσταντίνος Νταμπίζας.

Ο 22χρονος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της ΑΕΛ και ακολούθως στα αντίστοιχα τμήματα του Παναθηναϊκού με τον οποίο αγωνίστηκε στις ομάδες U15, U17 & U19 του συλλόγου.

Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Αγγλική Gateshead όπου και παρέμεινε μέχρι το χειμώνα του 2019, όταν και μεταγράφηκε στην Benfield όπου και παρέμεινε έως τον επόμενο Ιανουάριο.

Τη σεζόν 2020/2021 επέστρεψε στη χώρα μας και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Βάρης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε και πάλι στον Παναθηναϊκό με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τη σεζόν 2022/2023 αγωνίστηκε στην Επισκοπή, μετρώντας 23 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2, πραγματοποιώντας την καλύτερη έως σήμερα επαγγελματική σεζόν της καριέρας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected