Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στη Βέροια οι Severin Ze Essono και Gael Jordan Dibongue Kingue

Συμμετείχαν στις προπονήσεις και τελικά εντάχθηκαν στο ρόστερ οι Ζε Εσόνο και Γκαέλ Ντιμπόνγκ.

Ο Σεβερίν Ζε Εσόνο είναι 20 ετών (21/07/2003, αμυντικός, ο οποίος έχει τρεις συμμετοχές με την U17 του Καμερούν και την περσινή σεζόν είχε 11 συμμετοχές με τη “Βασίλισσα του Βορρά” στη Super League 2.

Παλαιότερα έπαιξε σε Ζάκυνθο και AS International Academie Sport.

Την ίδια ώρα, στη Βέροια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκαέλ Ντιμπόνγκ. Ο 20χρονος (05/01/2003) Καμερουνέζος μεσοαμυντικός, επτά φορές διεθνής με την U17 της χώρας του, κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα της Super League 2 με την Κηφισιά, χωρίς ωστόσο να καταγράψει συμμετοχή.

Η ανακοίνωση :

“Σε δύο σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε σήμερα η Βασίλισσα του Βορρά στην προσπάθεια υλοποίησης του νέου σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα απέκτησε τους Severin Ze Essono (δεξιά στη φωτό) και Gael Jordan Dibongue Kingue. Ο Ze Essono είναι γνωστός στους φιλάθλους της ομάδας μας από την περσινή περίοδο και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ο έτερος έγχρωμος Gael Jordan αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Οι δύο 20χρονοι Καμερουνέζοι συμμετείχαν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις περνώντας με επιτυχία τα αξιολογητικά τεστ, όπως και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ze και Jordan καλωσορίσατε στην ομάδα μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected