Ακαδημίες Ημαθίας

Στο προπονητικό team του Αστέρα Νάουσας ο Αργύρης Τούφας

Μετά τους Δημήτρη Γατουρτζίδη και Γρηγόρη Αργυρίου, ο Αστέρας Νάουσας εντάσσει στο τεχνικό team έναν ακόμη καταξιωμένο ποδοσφαιριστή, με βλέψεις στην προπονητική καριέρα.

Ο λόγος για τον Αργύρη Τούφα, τον εν ενεργεία παίκτη του ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος έχει σημαντική εμπειρία στα γήπεδα, ως ποδοσφαιριστής των Αστέρα Περάματος, Αστέρα Τριποτάμου, Θύελλας Σαρακηνών, Αλμωπού Αριδαίας, Εδεσσαϊκού, ΑΣ Ειρηνούπολης, Βέροια U20, ΑΕΛ U20 και Ολυμπιακό U20.

Η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου “Αστέρα Νάουσας” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τούφα Αργύρη.

Ο Αργύρης εντάσσεται άμεσα στο προπονητικό δυναμικό των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας αναλαμβάνοντας το τμήμα παίδων Κ14 έχοντας στο ενεργητικό του τεράστια εμπειρία ως ποδοσφαιριστής και αμέτρητες παραστάσεις από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Αργύρης είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα και κάτοχος διπλώματος προπονητικής από το ΙΕΚ Άλφα. Οι πλούσιες εμπειρίες του και η διάθεση για να μεταδώσει την αγάπη και το πάθος του για το ποδόσφαιρο στα νέα παιδιά είναι ιδιαίτερα εμφανείς από τις πρώτες μέρες της συνεργασίας μας και είμαστε σίγουροι πως οι αθλητές μας έχουν να κερδίσουν πολλά!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected