Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά

Πρόσληψη διοικητικού προσωπικού στο βρεφονηπιακό σταθμό Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου για την υλοποίηση της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024, του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού «ΘΕΑΝΩΣ ΖΩΓΙΟΠΟΥΛΟΥ».

Το νέο προσωπικό θα εργαστεί από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31 Αυγούστου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Η θέση

  1. ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού – 1 θέση

Οι υποψήφιοι της ανωτέρω ειδικότητας πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά:

  • είτε αυτοπροσώπως,
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «ΘΕΑΝΩΣ ΖΩΓΙΟΠΟΥΛΟΥ» Δήμου Βέροιας, Πάροδος Ηρακλέους 1, Τ.Κ. 59 132 Βέροια, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό – Οικονομικό Τμήμα υπόψη κ. Μάνια Εμμανουέλας και Μαραντίδου Σταυρούλας (τηλ. επικοινωνίας: 23310 60940).

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected