Super League 2

Ιδανική πρεμιέρα και μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Αναγέννηση Καρδίτσας!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα παρά τα αγωνιστικά προβλήματα έκανε το απόγευμα της Κυριακής (24/9) η Αναγέννηση στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας με αντίπαλο τη Β ομάδα της ΑΕΚ.

Οι “κιτιρνόμαυροι” της Θεσσαλίας παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μόνο 13 παίκτες λόγω των γνωστών προβλημάτων που έχουν ανακύψει τις τελευταίες ώρες με τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27′ με γκολ του Χριστόπουλου όμως δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε μία από τις σπουδαιότερες ανατροπές στην παρουσία της στη Super League 2.

Στο 63′ ο Ξύδας με όμορφο γκολ έφερε την αναμέτρηση στα ίσα και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βερνάρδος ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών καθώς δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως προβλέπεται.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μεγάλο δρόμο μπροστά τους το επόμενο διάστημα καθώς θα πρέπει να γίνουν ενέργειες ώστε να ενεργοποιηθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που απέκτησε ώστε να μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα με αξιώσεις.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Μπούζας, Ζάγγος (76′ Γκέκας) Ελιβέλτο, Βερνάρδος, Ξυδάς, Αθανασιάδης

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Ραντόνια, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Φοφανά (70′ Τιεϊ) Λαμαράνα, Ανδρικόπουλος (87′ Σαμπανάτζοβιτς Πανεράς (46′ Ρουκουνάκης) Λεφράνκ (70′ Γ. Σταμούλης) Χριστόπουλος

*με στοιχεία από KarditsaLive
**φωτ. KarditsaSport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected