Κατηγορίες
Διάφορα

Εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας: «Απαγορεύεται η κυκλοφορία στον Βόλο». Τέσσερα άτομα στον Πλατανιά απομακρύνθηκαν με φορτωτή (photo)

Μήνυμα εστάλη στα κινητά των κατοίκων του Βόλου, όπου αναφέρεται πως «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το Magnesianews, στα πρώτα ισόγεια σπίτια δρόμων στη Νέα Δημητριάδα εισήλθε νερό πριν λίγη ώρα, ενώ η κατάσταση παραμένει δύσκολη σύμφωνα με τους κατοίκους. Φόβος υπάρχει στο μεταξύ, από τους περιοίκους και για τους κάθετους δρόμους, όπως η Απόλλωνος που κατεβάζει νερό πάνω από τον Περιφερειακό.

Τέσσερα άτομα στον Πλατανιά απομακρύνθηκαν με φορτωτή

Επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων ατόμων έγινε σήμερα το απόγευμα στον Πλατανιά.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Ραμματά, επρόκειτο για κατοίκους του χωριού, που είδαν ξανά τον χείμαρρο να γεμίζει νερό φοβήθηκαν να τον περάσουν και κάλεσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η επιχείρηση στήθηκε από την Πυροσβεστική, χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα ιδιώτη, που συνεργάζεται με τον Δήμο και οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, ενώ στην περιοχή υπήρχαν και δυνάμεις του Στρατού.

Ο κ. Ραμματάς ανέφερε ότι από τον μεγάλο όγκο βροχής ανέβηκαν ξανά οι χείμαρροι, πλημμύρισαν παραθαλάσσιες περιοχές όπως Μηλίνα, Πλατανιάς και Κατηγιώργης και η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected