Κατηγορίες
Αθλήματα

Τόκιο: Πρεμιέρα με άνετη νίκη για την Σάκκαρη

Κανένα πρόβλημα δε συνάντησε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στη Μισάκι Ντόι, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της στο Toray Pan Pacific Open του Τόκιο, καθώς τη νίκησε με 6-3, 6-1 μέσα σε 66 λεπτά παιχνιδιού και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Όπως αναφέρει το Tennis24, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έπαιξα εξαιρετικό τένις καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκε σε κανένα χρονικό σημείο για break, ενώ παράλληλα έσπασε τέσσερις φορές το servive της Ντόι, για να φτάσει στην καθαρή επικράτηση.

Τέλειωσε το ματς με τέσσερις άσους και μόλις 2 διπλά λάθη, άγγιξε το τέλειο σε κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο service (88%, 21/24), ενώ έκλεινε τα service game της με “αστραπιαία” ταχύτητα, εκτός ολίγων περιπτώσεων.

Όσον αφορά την 32χρονη Γιαπωνέζα, που για αυτήν ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας της, γνωρίζοντας μάλιστα την αποθέωση από τους συμπατριώτες της στις κερκίδες του κεντρικού κορτ, πέτυχε μόλις έναν άσο, ενώ υστέρησε αρκετά στους κερδισμένους πόντους τόσο από το 1ο, όσο και από το 2ο service (55%, 23/42 – 22%, 2/9 αντίστοιχα).

Και τα 2 set κύλησαν με πανομοιότυπο τρόπο, με την No5 του κόσμου να ξεκινάει με γρήγορο break στα πρώτα game, και εν συνεχεία να διατηρεί και να αυξάνει την διαφορά με νέο break προς το φινάλε, δείχνοντας εξ’ ολοκλήρου την ανωτερότητά της στο κορτ.

Επόμενο εμπόδιο για τη Μαρία στη WTA 500 διοργάνωση της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας θα είναι η Καρολίν Γκαρσία, σε μια ρεβάνς του ημιτελικού της περασμένης εβδομάδας στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρα, όταν η Σάκκαρη την κέρδισε και προκρίθηκε στον τελικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected