Διάφορα - Συνεργάτες

Μπάμπης Σαλτουρίδης : Ένας εκπρόσωπος του αθλητισμού, στη “μάχη” των Δημοτικών Εκλογών!

Ένας από τους ανθρώπους που έχουν σημαντικό παρελθόν αλλά και παρών στον αθλητισμό, είναι ο Μπάμπης Σαλτουρίδης.

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πρώην ποδοσφαιριστής και υιός του επί πολλά έτη προέδρου του Μέγα Αλέξανδρου αλλά και του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων, Νίκου Σαλτουρίδη, συμμετέχει στις συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ‘’Ώρα Ευθύνης’’.

Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Αναλυτικά το βιογραφικό του :

“Με γνώμονα το ενδιαφέρον και την αγάπη για τα κοινά – “μικρόβιο” που το κληρονόμησα από τους γονείς μου, οι οποίοι είχαν έντονη κοινωνική δράση μέσα από Συλλόγους που υπηρέτησαν επί σειρά ετών – και με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον τόπο και τους συμπολίτες μου, συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ‘’Ώρα Ευθύνης’’.

Θα χαρώ να έχω τη στήριξή σας σε αυτόν τον αγώνα.

Ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοσίας ‘’ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ’’ Τρικάλων και με παρακαταθήκη την ωραία κληρονομιά των γονιών μου, δεσμεύομαι ότι – με επίγνωση των δυσκολιών – θα πορευτώ με ‘’όπλα’’ μου τη θετική διάθεση, το μεράκι και τις γνώσεις μου, με έμφαση σε δύο βασικούς πυλώνες της κοινωνίας, τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Και είναι τόσο σημαντικό και χρήσιμο για όλους μας, μικρούς και μεγάλους, άντρες, γυναίκες και παιδιά, να προάγουμε τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και να παράγουμε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Για την πόλη και τα χωριά μας.

Η ψήφος σας, τιμή μου.
Η εμπιστοσύνη σας, δύναμή μου”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected