Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας οι Fernando Coniglio και Josip Tomasevic

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε δύο σημαντικές προσθήκες ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ομάδα της Θεσσαλίας απέκτησε τον Φερνάντο Κονίλιο, τον 32χρονο (24/11/1991) Αργεντίνο επιθετικό, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την U19 της Ροσάριο Σεντράλ, με την οποία υπέγραψε στη συνέχεια επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Σαρμιέντο και Ουνιόν, για να μεταπηδήσει αργότερα στην Τσακαρίτα.

Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Ολίμπο, η οποία τον απέκτησε έναντι 100.000 ευρώ. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Ουρακάν, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 2.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Στη συνέχεια μετακόμισε ως δανεικός στη Λανούς, η οποία δαπάνησε 150.000 ευρώ ως ενοίκιο.

Το 2019 ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της ισπανικής Τενερίφη, η οποία αγωνιζόταν στη La Liga 2, για να επιστρέψει εκ νέου στην Ουρακάν. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Curicó Unido και San Luis της Χιλής, στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε της Κολομβίας, στην Delfín SC του Εκουαδόρ, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της  Tristan Suarez της Αργεντινής.

Παράλληλα μετρά τρεις συμμετοχές με την U-22 της Εθνικής Αργεντινής στους Παναμερικανικούς αγώνες.

Ο Ατρόμητος συμφώνησε με τον Josip Tomasevic - Sportsup.gr

Ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης θα είναι και ο Γιόζιπ Τομάσεβιτς.

Γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ηεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων της Χάιντουκ, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην RNK Σπλιτ.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στην NK Imotski. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε NK Dugopolje και Cibalia. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε εκτός Κροατίας, όταν μετακόμισε στη Βουλγαρία για τη Λοκομοτίβ Πλόντβιβ.

Στη χώρα μας ήρθε για λογαριασμό του Ατρομήτου, ενώ πέρυσι επέστρεψε στη Λοκομοτίβ, με την οποία συνολικά κατέκτησε δύο κύπελλα Βουλγαρίας και ένα Super cup.

Να σημειωθεί πως μετρά και 15 συμμετοχές με την U-19 της Εθνικής Κροατίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected