Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Από ένα ημίχρονο Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας (vid)

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς της 2ης αγωνιστικής, που διεξήχθη στο άδειο Καυτατζόγλειο.

Ο Ηρακλής αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη και ο Γηραιός ισοφάρισε με τον Χειρίτραντα στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «κυανόλευκοι» – σε ένα ακόμη παιχνίδι – είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια, χωρίς να κατορθώσουν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα της νίκης.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη κλήθηκαν να κυνηγούν την ισοφάριση από το δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ τους, η Αναγέννηση προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Χειρίτραντα (53′). Όμως δεν κατάφερα να φτάσουν στην ανατροπή, καθώς ό,τι και να δοκίμασε με αλλαγές και σχηματισμούς ο Σάκης Τσιώλης, δεν απέδωσε, με την ομάδα του να μην μπορεί να βρει διαδρόμους, όχι μόνο για να σκοράρει, αλλά ούτε και για να βγάλει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, κολλώντας στο 1-1.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Τυριακίδης και οι παίκτες του αιφνιδίασαν τον Γηραιό και του έβαλαν δύσκολα, ενώ θα μπορούσαν αν ήταν πιο προσεκτικοί στο πρώτο μέρος, να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ που θα άλλαζε τη…μοίρα τους στο παιχνίδι.

Συνθέσεις

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Χειρίτραντας (82′ Τσουμάνης), Βιτλής, Χρουστσιέλ, Γκμπενιόν, Έμπο (65′ Στοΐσεβιτς), Δοϊρανλής, Γκάγιτς (35′ Τόρες), Κούστα, Σίλβα, Κουντουριώτης (65′ Καπίγια)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Μακρυδάκης (57′ Ντουμάνης), Μπούζας (57′ Κοκκίνης), Κοζορώνης, Ελιβέλτο, Αθανασιάδης (46′ Κέρθι), Βερνάρδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected