Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Νίκη-ανάσα για τον Ιωνικό

Ο Ιωνικός άφησε πίσω του την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τα Χανιά και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στον 2ο όμιλο της Super League 2, καθώς επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας της Ηλιούπολης, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική.

Παρά το γεγονός ότι η Ηλιούπολη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ο Ιωνικός έβγαλε αντίδραση μετά από το πρώτο 15λεπτο. Μετά το χαμένο πέναλτι του Μπαρμπάρο στο 14′ ο Ιωνικός ανέβασε ρυθμό και απείλησε για πρώτη φορά στο 16′ με τον Μίκο να αστοχεί σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 21′ η πίεση των φιλοξενουμένων μετουσιώθηκε σε γκολ και με όμορφη προσωπική ενέργεια του Οικονομίδη στο 21′. Η Ηλιούπολη προσπάθησε να αντιδράσει με τα σουτ του Ντέλερ στο 23 και του Παντελίδη στο 25′, χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα. Στο 43′ o Ντε Βινσέντι διπλασίασε τα τέρματα του Ιωνικού με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με το 0-2 να είναι το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Ηλιούπολη μπήκε στο γήπεδο ορεξάτη, με τους Παντελίδη και Φρίμπονγκ να έχουν δύο καλές ευκαιρίες να μειώσουν στο 46′ και στο 48′. Στο 59′ η κεφαλιά του Μίκο ακούμπησε το οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη, μετά από κεφαλιά. Ενώ στο 62′ ο Περιστερίδης έδιωξε το επικίνδυνο χτύπημα φάουλ του Ντε Βινσέντι.

Στο 86′ ο Ντάουντα σημείωσε το τελικό 0-3 με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Περιστερίδης, Μπαρμπόσα, Φουρλάνος, Τσαφταρίδης, Ντέτλερ, Γκοτσούλιας, Βασιλούδης (61′ Ράντοβατς), Ράμος (46′ Kρέτση), Παντελίδης (54′ ‘Αντο), Μπαρμπάρο (46’ Φρίμπονγκ), Μπαστακός

Iωνικός (Γιώργος Σίμος): Κότνικ, Γκοράνοφ (75′ Tασούλης), Tζανακάκης (46′ Ιμεραλιλάι), Μίκο, Ζάχαβι, Κανσόλα, Γκίνι (52′ Λινάρδος), Ντε Βινσέντι, Οικονομίδης, Γιακουμάκης (84′ Σόουζα), Ζοάο Πέδρο (75′ Ντάουντα)

*φωτ. zougla.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected