Κατηγορίες
Super League 1

Super League : “Καθάρισε” ξανά ο Καρλίτος για τη Λαμία (vid)

Η Λαμία επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 εντός έδρας, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου εκμεταλλεύτηκε για δεύτερη φορά την έδρα της στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί του Άρη με το ίδιο, μάλιστα, σκορ και συμπλήρωσε 7 ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» χωρίς ήττα (19/02 είχε χάσει τελευταία φορά κι από τότε μετρά 5-2-0).

Από την άλλη μεριά το συγκρότημα του Γκάμπριελ Σούρερ εξακολουθεί να ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Σήμερα ηττήθηκε για τρίτη φορά σε 6 ματς (0-3-3), ενώ έφτασε τις 7 ήττες μακριά από το Αγρίνιο σε 9 παιχνίδια που έχει δώσει από τις 28 Ιανουαρίου (τότε είχε περάσει από το Βόλο με 3-2).

Οι γηπεδούχοι πήραν πολύ γρήγορα το προβάδισμα και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό με την κεφαλιά του Καρλίτος μετά από σέντρα του Λόνγκο.

Στο 13′ η ομάδα της Φθιώτιδας απείλησε και πάλι με τον Τσιλούλη να δοκιμάζει το σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Αγρινιώτες καταγράφηκε στο 25ο λεπτό, όταν μετά το τρίτο διαδοχικό κόρνερ που κέρδισαν, ο Ζοάο Πέδρο προσπάθησε να εκτελέσει με τακουνάκι, αλλά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έβαλε την κόντρα και παραχώρησε νέο κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έχασε τεράστια ευκαιρία στο 53΄ για να ισοφαρίσει. Από την έξοχη μπαλιά του Ντουάρτε στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας, ο Σενγκέλια γύρισε την μπάλα στον Καρέλη κι ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση αστόχησε.

Σειρά της Λαμίας να απειλήσει στο 75′ με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Αμαράλ δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε κι αστόχησε. Άστοχος ήταν γι άλλη μια φορά ο Καρέλης στο 80′ μέσα από την περιοχή, μετά από μπαλιά ακριβείας του Πέδρο.

Συνθέσεις

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος) : Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (60′ Αμαράλ), Σλίβκα (88′ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (61′ Τόσιτς), Λόνγκο (61′ Ακούνια), Καρλίτος (79′ Στάνκο)

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ) : Καπίνο, Μάλης, Ντουάρτε (71′ Ξενιτίδης), Οικονόμου, Σίλβα (90+3′ Μαυρίας), Μπαλντασάρα (71′ Χουάνπι), Φακούντο Πέρες (86′ Ντίας), Σενγκέλια (86′ Βοΐλης), Φεντερίκο, Καρέλης, Ζοάο Πέδρο

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Κυριακή 1/10

Λαμία – Παναιτωλικός  1-0
Άρης – Κηφισιά (17.30)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19.30)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (20.30)
ΝΠΣ Βόλος – Πανσερραϊκός ΑΝΑΒΟΛΗ

Δευτέρα 2/10

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (18.00)
ΟΦΗ – ΑΕΚ (20.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected