Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ο Εορδαϊκός απέκτησε τον Παύλο Γροσδάνη

Ο Εορδαϊκός ανακοίνωσε τη Δευτέρα (2/10) την έναρξη της συνεργασίας με τον Παύλο Γροσδάνη.

Ο Παύλος Γροσδάνης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και αμυντικού χαφ. Είναι γεννημένος στη Φλώρινα στις 3/4/2002 και από πολύ μικρή ηλικία ξεχώριζε για το ταλέντο που είχε στο ποδόσφαιρο.

Σε ηλικία 14 ετών αποχώρησε από την ομάδα της γενέτειρας του τον ΠΑΣ Φλώρινα, για να ακολουθήσει το όνειρο του με τη μεταγραφή του στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννενα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η U19 και το αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν στα μόλις 17 του έτη με την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου του με την ομάδα των Ηπειρωτών το 2021. Στα 17 του χρόνια, ο Γροσδάνης αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια της Super League και σε 4 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Γρήγορα ήρθε η κλήση του για την Εθνική παίδων στην οποία είχε συμμετοχές με αντιπάλους την Εθνική Ιρλανδίας, Ελβετίας, Γαλλίας και Β. Ιρλανδίας για τον θεσμό του EURO. Μάλιστα έφτασε και στο σημείο να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού με τη γαλανόλευκη.

Το 2022 αποχώρησε ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννενα και μετακόμισε στην Καβάλα, που αγωνιζόταν στη Super League 2, με την οποία είχε 15 συμμετοχές και 2 ασίστ.

Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Πόρου στη Γ’ Εθνική και είχε 20 συμμετοχές 4 γκολ και 4 ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected