Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική: Πολύτιμο τρίποντο για τον Πανθρακικό στην Ημαθία (photos)

Δεύτερη νίκη του Πανθρακικού φέτος κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Κομοτηνής, μετά το 5-0 για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, πέρασε νικηφόρα και από την Ημαθία, κάνοντας το 3/3 εκτός Κομοτηνής και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή.

Ο Πανθρακικός πήρε από νωρίς την κατοχή της μπάλας κόντρα στη σωστά τακτικά τοποθετημένη από τον Σταύρο Κωστογλίδη ομάδα του Μέγα Αλεξανδρου και στο 7′ απείλησε πρώτη φορά όταν σε ωραία προσπάθεια του Καλογρανά από τα δεξιά και σέντρα, ο Αντωνιάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον Ιωαννίδη που την μπλόκαρε.

Στο 25′ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων το ωραίο σουτ του Σαμιώτη ανάγκασε τον Παναγιώτη Παϊτέρη σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, σουτ του Βάσκου, μπλόκαρε ο Ιωαννίδης και στο 29′ δυνατό φάουλ του Γιαννόπουλου από καλή θέση έφυγε σε κόρνερ από το τείχος.

Στο 34′, ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο γκολ όταν σε σέντρα του Καλογρανά από τα δεξιά ο Ρουμπιές για λίγο δεν τσίμπησε την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή. Στο 36’ σε σέντρα του Σούκια, ο Σαμιώτης και πάλι νικήθηκε από τον Παϊτέρη με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν χωρίς τον Σαμιώτη που είχε τράβηγμα, με τον Πανθρακικό να έχει τον έλεγχο αλλά να σκοράρει στην πρώτη του φάση, όταν στο 58′ από ωραία μπαλιά του Πεχλιβανόπουλου, ο Βάσκος κινήθηκε ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή απέφυγε τους αντιπάλους και σούταρε κάνοντας το 0-1.

Στο 73′ συρτό σουτ του Ρουμπιέ πέρασε άουτ, με τους γηπεδούχους στο 74′ μετά από λάθος της άμυνας ο Καραγιάννης να παίρνει την μπάλα αλλά από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παϊτέρη που εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Το απ’ ευθείας κόρνερ του δραστήριου Ακένα ανάγκασε σε δύσκολο μπλοκάρισμα τον ανίκητο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν για την ισοφάριση και στο 80’ είχαν ένα σουτ του Καραγιάννη από καλή θέση που πέρασε μόλις άουτ, όπως και το συρτό σουτ του Σούκια στο 83′ που απέκρουσε και πάλι ο MVP του Πανθρακικού. Το ματς ολοκληρώθηκε με σουτ του Βάσκου σε αντεπίθεση των Θρακιωτών που δεν ανησύχησε τον Ιωαννίδη.

Με την τρίτη εκτός έδρας νίκη του ο Πανθρακικός έφτασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή υποδεχόμενος για την 6η αγωνιστική τη Μηχανιώνα, στην οποία αναμέτρηση στον πάγκο θα καθίσει ο νέος προπονητής που θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα.

Από την άλλη η ομάδα της Αγίας Μαρίνας αν και βελτιωμένη γνώρισε ακόμα μια ήττα μένοντας στους 2 βαθμούς και πάει να αντιμετωπίσει στην Επανομή την ισόβαθμη Αναγέννηση.

δείτε φωτογραφίες στο Thrakisports

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Σταύρος Κωστογλίδης) : Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Γιαγτζίδης, Καραγιάννης, Σαμιώτης (46′ λ.τρ. Μουστάκας, 61′ Ζούρκος), Λέκα (80′ Νικου), Ακένα, Ιωαννίδης, Σο, Σουκιάς.

Πανθρακικός (Γιώργος Μαραντάς): Παϊτέρης, Καλογρανάς (84′ Μανίσογλου), Λαρέα, Κωσταρέλης, Σίλβα, Πεχλιβανόπουλος, Αντωνιάδης (52′ Στοίνοβιτς), Βάσκος, Γιαννακιτσίδης (84′ Σαπνάρας), Παυλίδης (67′ Παυλίδης), Ρουμπιές (84′ Χακάν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected