Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Παραλιμνίου, σύντομα εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας

Μια ακόμη βαριά ήττα δέχθηκε η Βέροια, στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Αυτή τη φορά, η ομάδα της Ημαθίας ηττήθηκε με σκορ 3-0 στο Παραλίμνι από τον τοπικό Απόλλωνα και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, επίκειται αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στον πάγκο ο Αντώνης Παπατζίκος.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο νεαρός τεχνικός δεν ακολούθησε τους παίκτες του στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έχοντας παραμείνει αμίλητος στον πάγκο της ομάδας του…

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων, με υπηρεσιακό προπονητή τον πρόεδρο (!) Δημήτρη Κεραμάρη μετά την αποχώρηση του Κώστα Κιάσσου, είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο. Μετά τη σέντρα του Κιουτσεκτσίδη, ο Καρυοφύλλης πήρε την κεφαλιά στο 14ο λεπτό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη.

Στο 33’ οι “κυανόλευκοι” έφτασαν στο 2-0. Ο Παναγιωτίδης έκανε το λάθος λίγο έξω από την περιοχή, ο Πέτρου έγινε αποδέκτης της μπάλας και με χαρακτηριστική ευκολία, την έστειλε στα δίχτυα του Καντιμοίρη.

Το πρώτο ημίχρονο είχε κι άλλο τέρμα για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 44’, όταν ο Κουτζαβασίλης πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και “έγραψε” το 3-0.

Στο πρώτο 45λεπτο, η Βέροια απείλησε μια φορά με φάουλ αλλά η εκτέλεση του Ντόγου κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση και διατήρησαν το υπέρ τους σκορ, ενώ παράλληλα συνέχισαν να απειλούν. Δύο φορές ο Καρυοφύλλης και άλλες τόσες ο Τσιμίκας, λίγο έλειψε να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του Απόλλωνα.

Συνθέσεις

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημήτρης Κεραμάρης) : Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης (75’ Καλουπτσής), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης (75’ Κυριαλλάνης), Ζαβερδάς, Τζαμπέγια, Γκούμας (57’ Τσιάτρης), Γιαννόπουλος (75’ Τίτης), Καρυοφύλλης, Πέτρου (63’ Ταράσης), Τσιμίκας

ΝΠΣ Βέροια (Αντώνης Παπατζίκος) : Καντιμοίρης, Γιαγτζίδης (46’ Τούφας), Βασιλακάκης (46’ Τερζής), Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Κουτσούκης, Χατζηπάντος (82’ Καφτηράνης), Γράτσιανος (46’ Λαφάρας), Μιχαηλίδης (54’ Αδαμίδης), Παναγιωτίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected