Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Το γκολ του Βρακά έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ Β (photos+vid)

Το γκολ του Γιώργου Βρακά ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ Β, στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 απέναντι στην ΑΕΚ Β, το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ευκαρπία.

Μάλλον αγχωτικός ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο αναλώθηκε ουσιαστικά σε παιχνίδι κέντρου από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες. Μπορούμε να θυμηθούμε δύο σχετικά απειλητικές τελικές προσπάθειες από Βρακά και Δαρέλα και μια από την ΑΕΚ.

Εμφανώς καλύτερη η εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο με τον Δικέφαλο να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και να φτάνει στο γκολ στο 58′ με τον Γιώργο Βρακά να πλασάρει μετά το …μπάσιμο και την μπαλιά του Τασιούρα από δεξιά.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, και είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα, με το σουτ του Γκολφίνου αρχικά το δοκάρι και στη συνέχεια να αποκρούει ο Ταλιχμανίδης.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Αλέξανδρος Αλεξιάδης) : Ταλιχμανίδης , Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής , Γρόσδης (79′ Πανίδης), Νινούα (79′ Σελιμάι), Τσοπούρογλου (69′ Κανίς), Βρακάς (69′ Σνάουτσνερ), Δαρέλας (90+2′ Ρούμιαντσεβ)

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας) : Γκίνης, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Ραντόνια, Ρουκουνάκης (64′ Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργέας (24′ λ.τ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σταμούλης (46′ Φοφανά)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected