Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν την πρόκριση στον Βόλο

Τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ηττήθηκε στους «Ζωσιμάδες» από το Βόλο με 2-1, για τη 5η φάση του θεσμού. Η ομάδα του Τάσου Μπράτσου είχε σε πολύ καλή μέρα τον Χουάν Μάνουελ Γκαρσία, ο οποίος με τα δύο τέρματα που πέτυχε έδωσε την πρόκριση στους Θεσσαλούς για τους «16» του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι με την πρώτη τους τελική ευκαιρία στο 8ο λεπτό βρήκαν δίχτυα με την κεφαλιά του Πέδρο Κόντε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Βόλος σε εκείνο το διάστημα δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο, είχε κάποιες αντεπιθέσεις που όμως εξουδετερώθηκαν εύκολα από τους αμυντικούς των Ηπειρωτών.

Ωστόσο, στο 32′ η ομάδα του Τάσου Μπράτσου πήρε το προβάδισμα. Ο Νικολάι Άλχο έκανε τη σέντρα, βρήκε τον Χουάν Μάνουελ Γκαρσία και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Δύο λεπτά μετά οι Θεσσαλοί διπλασιάσαν τα τέρματά τους με την κεφαλιά του Γκαρσία, μετά την ασίστ του Κόμπα. Έτσι ο Αργεντίνος εξτρέμ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Στην επανάληψη οι Ηπειρώτες έφτασαν πολύ κοντά στο να μειώσουν το σκορ, όμως η κεφαλιά του Γκάρο σταμάτησε στην «αγκαλιά» του Σιαμπάνη. Στο 87ο λεπτό η ομάδα του Θανάση Στάικου κέρδισε πέναλτι, μετά το σουτ του Πανάγου, το οποίο βρήκε στο χέρι των παικτών του Βόλου. Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε ευστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Πανάγου, Τσαούσης (46′ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπιλμπάο (46′ Γκάρο), Καραχάλιος, Ασεβέδο, Ροσέρο (80′ Λώλης), Παμλίδης (62′ Τζίμας), Κόντε (73′ Μπάλαν)

ΝΠΣ Βόλος (Τάσος Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης (80′ Ασλανίδης), Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (63′ Μεταξάς), Κόμπα, Κορνέ (80′ Μπερτόλιο), Μαχαίρας (46′ Ενγκίν), Γκαρσία (68′ Μωραΐτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected