Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Η δεύτερη ομάδα που εμφανίζεται ολοκληρωμένη στο SofaScore!

Η ΕΠΣ Ημαθίας έχει πλέον τη δική της, ξεχωριστή θέση στην πασίγνωστη πλατφόρμα SofaScore!

Με ενέργειες του αρχισυντάκτη του sportsup.gr, Αργύρη Τσιγγενόπουλου, το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας προβάλλεται ήδη στον παγκόσμιο ιστό και μάλιστα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να εισέλθει η Β Ερασιτεχνική.

Ως διαχειρίστρια εκατομμυρίων στοιχείων από όλο τον πλανήτη, η SofaScore έχει κάποιους συγκεκριμένους κανόνες εισαγωγής πληροφοριών και για να περαστούν ονόματα παικτών, θα πρέπει να υπάρχει συναίνεση των ομάδων.

Μετά τον ΓΑΣ Κοπανού, που απέστειλε τη σχετική λίστα με τους ποδοσφαιριστές, το ίδιο έπραξε και ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου!

Ποιος θα το έλεγε λοιπόν ότι ο κόουτς Καρολίδης αλλά και οι 27 ποδοσφαιριστές του ρόστερ θα έχουν τη δική του θέση στο SofaScore και μάλιστα έχει ήδη περαστεί από τον διαχειριστή Αργύρη Τσιγγενόπουλο, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή για τα παιχνίδια με Μακροχώρι και ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Αξίζει τον κόπο όλες οι ομάδες να συμμετέχουν, η πλατφόρμα έχει τεράστιες δυνατότητες καταγραφής στατιστικών κι αν όλα πάνε καλά, γιατί όχι να μη γίνει όλο αυτό και LIVE κατά τη διάρκεια των αγώνων!

*Η ενημέρωση όλων των στοιχείων του Απόλλωνα καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι μια προσφορά του Verde Caffe-Bar στον Άγιο Γεώργιο!

Το link ΕΔΩ

Δείτε μερικά screenshots

Αν ενημερωθεί το ρόστερ του Μακροχωρίου, θα εμφανιστούν όλοι οι παίκτες σε γηπεδικό αποτύπωμα, όπως επίσης οι σκόρερς και οι αλλαγές με το λεπτό που έγιναν

Ο μέσος όρος της ηλικίας των παικτών του Απόλλωνα, τα στοιχεία του γηπέδου αλλά και το όνομα του προπονητή, που μπορεί κάποιος να πατήσει επάνω και να του εμφανίσει τα στοιχεία του

Το πλήρες ρόστερ του Απόλλωνα, όπως μας το απέστειλε η ομάδα, με τις θέσεις τους. Αν κάποιος πατήσει επάνω σε όποιον παίκτη επιθυμεί, θα του εμφανίσει τα στοιχεία του. Για τις φωτογραφίες χρειάζεται άλλη διαδικασία, χρονοβόρα 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected