Κατηγορίες
Αθλήματα

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο αγώνα του Round 2 του EHF European League, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αυστρία, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, τη Λιντς.

Ο “δικέφαλος” ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, έχοντας μία άκρως απαιτητική δυάδα αγώνων απέναντι στην αυστριακή ομάδα.

Το σύνολο του Παναγιώτη Γούσιου ταξίδεψε στην Αυστρία, προκειμένου να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στη Μίκρα (21/10, 18:00).

Απέναντί του, η δευτεραθλήτρια Αυστρίας, Λιντς, μία έμπειρη ομάδα από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η οποία έχει στην τροπαιοθήκη της επτά πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Αυστρίας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming ΕΔΩ.

Για το Game 1 απέναντι στη Λιντς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου :

«Ο αντίπαλος μας, πέρα από τη δυναμική του και το ομαδικό παιχνίδι, έχει κάποιες μονάδες οι οποίες ξεχωρίζουν και σημειώνουν το μεγαλύτερο σκοράρισμα. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι σε αυτούς, ώστε να τους βγάλουμε από τις αγωνιστικές συνήθειες τους. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και ταυτόχρονα να έχουμε ένα καλό σκορ, ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση το επόμενο Σάββατο στην έδρα μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected