Αθλήματα

Ρουμανία: Πέρασε στο κυρίως ταμπλό η Ματούλα!

Την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του Transylvania Open της Ρουμανίας πήρε η Μάρθα Ματούλα, κάνοντας το 2/2 στα προκριματικά της WTA 250 διοργάνωσης, και πραγματοποιώντας παράλληλα ιδανικό ντεμπούτο στο WTA Tour.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 24χρονης Τουρκάλας, αλλά και No2 του προκριματικού ταμπλό, Ίπεκ Οζ, με 7-6(7), 4-6, 7-5, έπειτα από τρεις ώρες και 12 λεπτά μάχης στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων, και πέρασε στο κυρίως ταμπλό.

Θυμίζουμε πως στον 1ο προκριματικό γύρο η Ματούλα επικράτησε “γηπεδούχου”, Μάρα Γκάε, με 6-2, 6-7(5), 6-2, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που ηττήθηκε από την 25χρονη τενίστρια από την Ελβετία, Σούσαν Μπαντέκι, με 6-3, 4-6, 7-5.

Ωστόσο, το τουρνουά δεν τελείωσε για τη Βαλεντίνη, καθώς θα παίξει στα διπλά έχοντας για παρτενέρ της την 32χρονη Γαλλίδα, Ελιξιάν Λεσιμία, και θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα τις Λεολία Ζανζαν (Γαλλία) και Βαλέριγια Στράκοβα (Ουκρανία).

Όσον αφορά τη Ματούλα, στις πιθανές αντίπαλές της για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης βρίσκεται η Ουκρανή, αλλά και No7 του ταμπλό, Κατερίνα Μπάιντλ, η Ουγγαρέζα Άννα Μπόνταρ, η Ρουμάνα Μαρία Τιγκ, αλλά και η επίσης Ρουμάνα, Μίριαμ Μπούλγκαρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected