Κατηγορίες
Super League 2

Το 3×3 ο Λεβαδειακός και κορυφή στον 1ο όμιλο!

Χάρη σε ένα γκολ του Νίκα στο 63ο λεπτό, ο Λεβαδειακός επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου και έκανε το ιδανικό ντεμπούτο στη φυσική του έδρα

Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια έχει κάνει το απόλυτο μετά από τρία ματς στο πρωτάθλημα και έχει βάλει τις βάσεις για την άμεση επιστροφή της στη Super League 1.

Η αναμέτρηση ήταν ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι σπατάλησαν τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν. Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά δεν τα κατάφεραν μέχρι το 63ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο και ενώ είχε προβεί σε αρκετές αλλαγές ο τεχνικός των Βοιωτών, ο Νίκας, ο οποίος είχε χάσει ευκαιρίες στο ματς, αυτή τη φορά βρήκε στόχο και λύτρωσε την ομάδα του.

Το φιλμ

4’ Τεράστια ευκαιρία με το… «καλησπέρα» για τον Λεβαδειακό, ο Τσάπρας από δεξιά, μέσα στην περιοχή, έκανε την παράλληλη πάσα, ο Κουιρουκίδης μέσα στη μικρή περιοχή, με το τέρμα «πιάτο», στο ένα μέτρο από τον Κίναλη, δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με το αριστερό πόδι και να τη στείλει στα δίχτυα και η μπάλα πέρασε παράλληλα, άουτ.

11’ Σουτ από τον Λόπεθ από πλάγια αριστερά, η μπάλα  άουτ.

12’ Φάουλ του Γιαννιώτα, απέκρουσε ο Κίναλης, νέο σουτ από τον Χάμοντ, η μπάλα άουτ.

15’ Κόρνερ για τον Λεβαδειακό από αριστερά, το πρώτο σουτ από τον Νίκα σε σώματα, το δεύτερο από τον Λιάγκα κατέληξε άουτ.

17’ Και πάλι στο προσκήνιο ο Λεβαδειακός, από τον άξονα, ατομική προσπάθεια του Νίκα, έμεινε όρθιος, κέρδισε τις κόντρες, έκανε και το συρτό, διαγώνιο, σουτ, η μπάλα μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κίναλη.

22’ Στην επίθεση και πάλι ο Λεβαδειακός, φάση διαρκείας, πρώτο σουτ από τον Νίκα μέσα στην περιοχή, σε σώματα, το δεύτερο από τον Κουιρουκίδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

26’ Καλή φάση γα τον Λεβαδειακό, ο Λούα Λούα από αριστερά ξεμαρκαρίστηκε ωραία και έδωσε την πάσα στον Μπελμόντ, στον άξονα και λίγο έξω από την περιοχή, ο Γάλλος έστρωσε με το δεξί και έπιασε το σουτ με το αριστερό, η μπάλα μόλις πάνω από το τέρμα.

33’ Ωραία κάθετη πάσα από το κέντρο, από τον Μπελμόντ, στον Νίκα, αυτός στον άξονα και λίγα μέτρα από την περιοχή, γύρισε, έκανε το σουτ, ο Κίναλης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

34’ Ο Τσάπρας έκανε το σουτ λίγα μέτρα από την περιοχή και προς τα δεξιά, η μπάλα μόλις πάνω από το τέρμα, άουτ.

37’ ο Γιαννιώτας εκτέλεσε με το δεξί, απευθείας, φάουλ από πολύ πλάγια αριστερά, η μπάλα μόλις πάνω από το τέρμα.

39’Κίτρινη κάρτα στον Καλογερή για φάουλ στον ταχύτατο, Λούα Λούα, ο οποίος έχει δημιουργήσει πολλούς πονοκέφαλους στους φιλοξενούμενους από δεξιά.

41’ Και πάλι στο προσκήνιο οι γηπεδούχοι, ο Μπελμόντ λίγα μέτρα από την περιοχή έκανε το συρτό, σουτ, η μπάλα μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι.

45’ Ο Λούα Λούα μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα από αριστερά, έκανε τη σέντρα, ο Νίκας τη δυνατή κεφαλιά, κατευθείαν στα χέρια του Κίναλη.

52’ Ο Γιαννιώτας από δεξιά έκανε τη σέντρα, στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Νίκας έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, πάνω στον Κίναλη.

55’ Ο δραστήριος Γιαννιώτας έκανε την κίνηση από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε και το γύρισμα – ξυραφιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα καθώς δεν βρέθηκε κανένας στην πορεία της.

63’ ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό! Σέντρα από δεξιά του Τσάπρα, αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Νίκας με προβολή – πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0!

64’ Αντεπίθεση για τον Λεβαδειακό, ο Γιαννιώτας από δεξιά έκανε την κίνηση, γύρισε την μπάλα στον Χάμοντ, το σουτ που έκανε αυτός, όμως, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κίναλη.

73’ Απίστευτη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, έγινε η κίνηση από δεξιά και το γύρισμα, φάτσα με το γκολ ο Ρομό, έβαλε το δεξί του πόδι, έγινε «κόντρα» με τον Κίναλη ο οποίος έμεινε όρθιος και η μπάλα απομακρύνθηκε.

75’ Και πάλι στην επίθεση ο Λεβαδειακός, ο Λούα Λούα μέσα στην περιοχή και αριστερά, γύρισε στον Νίκα στο ύψος του πέναλτι, αυτός έκανε μια ντρίμπλα, έκανε και το σουτ με το αριστερό, η μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κίναλη.

81′ Αντεπίθεση για τον Λεβαδειακό, ο Ρομό μέσα στην περιοχή και αριστερά, έκανε το σουτ με το αριστερό, ο Κίναλης έδιωξε.

90+1′ Σέντρα από δεξιά του Γιαννιώτα, στην καρδιά της άμυνας ο Λιάγκας μόνος, έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, ο Κίναλης απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας) : Γκροφ, Τσάπρας, Λιάγκας, Πίρινεν, Λόπεθ (28’ λ.τ. Βήχος), Μπελμόντ (60’ Συμελίδης), Χάμοντ (85΄Κασέμι), Γιαννιώτας, Νίκας, Λούα Λούα, Κουιρουκίδης (60’ Ρομό)

Απόλλων Πόντου (Σιριλ Καλί) : Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν (67’ Ίννος), Νάσερ (84’ Πέλκας), Ντε Τόμας, Αλφρέδο, Μέτγκενμπεργκ, Ισαακίδης (58’ Αγκουάδο)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Λεβαδειακός 3 3 0 0 3 0 3 9
2 Αναγέννηση Καρδ 4 2 2 0 6 3 3 8
3 ΑΕΛ 4 2 1 1 4 5 -1 7
4 ΠΑΟΚ Β 3 2 0 1 7 3 4 6
5 Κοζάνη 4 2 0 2 4 3 1 6
6 Μακεδονικός 4 1 2 1 3 3 0 5
7 Αιολικός 4 1 1 2 5 8 -3 4
8 ΑΕΚ Β 3 1 0 2 4 3 1 3
9 Καμπανιακός 2 1 0 1 4 4 0 3
10 Ηρακλής 3 0 2 1 1 2 -1 2
11 Νίκη Βόλου 2 0 0 2 0 2 -2 0
12 Απόλλων Πόντου 2 0 0 2 0 5 -5 0

*με στοιχεία από το Starsports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected