Αθλήματα

European Open: Έβαλε “στοπ” στον Τσιτσιπά ο Φις | HIGHLIGHTS

Τον αποκλεισμό στην ημιτελική φάση του European Open γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Αρτούρ Φις.

Δύο tie-breaks χρειάστηκε ο Αρτούρ Φις κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά της Αμβέρσας, επικρατώντας με 7-6 |5|, 7-6|4|.

Όπως αναφέρει το Tennis24, ο Γάλλος τενίστας εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του Έλληνα αθλητή, ειδικότερα στα tie-breaks όπου και κρίθηκαν τα δύο set. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο set οι δύο παίκτες κράτησαν τα services τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο tie-break. Εκεί, το σκορ ήταν κοντά με τον Φις να κάνει το mini-break κάνοντας το 4-6 για να πάρει το πρώτο set με τις μπάλες στα χέρια.

Στο δεύτερο set ο Γάλλος έσπασε στο πρώτο game το service του Τσιτσιπά, όμως ο Έλληνας την κρίσιμη στιγμή έκανε το break για το 5-5. Τα επόμενα δύο service games διατηρήθηκαν από τους τενίστες για να πάει και αυτό το set στο tie-break. Σε αυτό το tie-break ο Γάλλος ήταν κυριαρχικός, παίρνοντας το προβάδισμα με 4-1. Αυτή η διαφορά διατηρήθηκε από το Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης για να επικρατήσει με 7-4 και να πανηγυρίσει τη συμμετοχή του στον τελικό της διοργάνωσης.

Στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά ο Φις θ’ αντιμετωπίσει τον Μπούμπλικ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected