Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα πρόκληση στην καριέρα του Χρήστου Ζαρογιάννη

Λίγες μέρες πριν την αποχώρηση του από τον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα, ο Χρήστος Ζαρογιάννης βρήκε τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Ο 38χρονος τεχνικός ανέλαβε τον Αετό Βαρβάρας, τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ο οποίος αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Αετού Βαρβάρας προχώρησε στην πρόσληψη του ταλαντούχο προπονητή Χρήστο Ζαρογιάννη.

Στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται για το επόμενο διάστημα ο πρώην προπονητής του Αγροτικού Αστέρα ο οποίος παραιτήθηκε μετά από τέσσερις αγωνίστηκες και ένα παιχνίδι κυπέλλου, αφήνοντας την ομάδα του Ευόσμου αήττητη, δίχως να δεχτεί τέρμα και πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση θέλοντας να αλλάξει το αρνητικό κλίμα μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε σε πέντε ισάριθμα παιχνίδια, προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στην πρόσληψη του νέου προπονητή αφού πρώτα απέσπασε το “ναι” από τον νεαρό τεχνικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι διετέλεσε στην U20 της Βέροιας στη Super League 2 και ο προπονητής που ανέβασε πέρσι τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας στη Γ Εθνική τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου των μπαράζ.

Την Πέμπτη γνώρισε τους ποδοσφαιριστές και έπιασε αμέσως δουλειά για το δύσκολο ερχόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής. Κομβικό ρόλο στη συγκεκριμένη μεταγραφή έπαιξε ο πλέον καινούριος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Βασίλης Διαμαντής ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά την τελευταία εβδομάδα.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αετού Βαρβάρας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected