Σπουδαία μέρα για τον Αλέξανδρο Μπουκλά, εντάχθηκε στην U15 του ΠΑΟΚ! (photos)

Μεγάλη πρόκληση ανοίγεται μπροστά για τον Αλέξανδρο Μπουκλά.

Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αλεξάνδρειας, που έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του από πολύ μικρή ηλικία, ανήκει από το Σάββατο (21/10) και τυπικά στο ρόστερ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα ενταχθεί στην U15 που έχει ήδη ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Αλέξανδρος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμφωνητικό του, παρουσία του Γενικού Αρχηγού των τμημάτων υποδομής και με καταγωγή από Ημαθία, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου αλλά και τους περήφανους προπονητές του στον Αστέρα, με επικεφαλής τον Πόλυ Χουρσουζίδη.

Καλή επιτυχία μικρέ!

Η ανακοίνωση του Αστέρα :

“Ακόμα ένας αθλητής της Ακαδημίας μας, έκανε την υπέρβαση και ανοίγει τα φτερά του για να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Η διοίκηση του Αστέρα Αλεξάνδρειας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την παραχώρηση του επιθετικού Αλέξανδρου Μπουκλά, γεννηθείς του 2009,στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Κ15.

Μετά από 7 χρόνια παρουσίας του στην ακαδημία του Αστέρα, ο Αλέξανδρος μέσα από τη σκληρή δουλειά και ζήλο για το άθλημα που αγάπησε από μικρός κατάφερε να δικαιώσει τους ανθρώπους της Ακαδημίας που τον πίστεψαν για το επόμενο σημαντικό βήμα.

Η οικογένεια του Αστέρα συγχαίρει τον Αλέξανδρο και του εύχεται να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει να διαπρέπει εντός και εκτός γηπέδων όπως ακριβώς έπραξε τα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας.”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, αθλητικός εξοπλισμός, αφίσα και κείμενο που λέει "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑ ASTERAS 1999 GIVOVA ALEXANDRIAS GIVOVA ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔ"

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected