Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Σκληρό καρύδι” η Σάλτσμπουργκ αλλά η Ίντερ βρήκε τη λύση (vids)

Στην κορυφή του 4ου ομίλου ανέβηκε (έστω και δύσκολα) η Ίντερ. Οι “νερατζούρι” έκαμψαν την αντίσταση της Σάλτσμπουργκ και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Οι γηπεδούχοι με την πρώτη τους ευκαιρία πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό. Ο Αλέξις Σάντσες πήρε την πάσα του Νταβίντε Φρατέσι και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για την Ίντερ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στη ΛΑΣΚ Λίντσερ έφεραν το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη, η Ίντερ προσπάθησε να σφραγίσει τη νίκη, ωστόσο μια αντεπίθεση των Αυστριακών έφερε τα πάνω – κάτω. Ο Σίμιτς κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα εκτός περιοχής, ο Κιάεργκαρντ πάσαρε στον Γκλουχ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-1. Η αντίδραση της Ίντερ ήταν άμεση και δυο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ. Ο Φρατέζι βρέθηκε σε θέση βολής, Ντουάτ και Πάβλοβιτς τον ανέτρεψαν δίνοντας την ευκαιρία στον Τσαλχάνογλου να διαμορφώσει το 2-1. Η Ίντερ είχε τις στιγμές της, με τον Λαουτάρο να σκοράρει στο 81′. Ωστόσο, το γκολ του Αργεντινού δεν μέτρησε μετά από παρέμβαση του VAR.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected