Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Μπάγερν έδειξε στη Γαλατά ποιος είναι το…αφεντικό (vids)

Δεν έδειξε…έλεος στη Γαλατά η Μπάγερν, που πέρασε “αέρας” από την Τουρκία, επικρατώντας με σκορ 3-1 της Γαλατασαράι.

Τι και αν δυσκολεύτηκε πολύ; Τι και αν είχε καταγράψει μόλις μία τελική προσπάθεια σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και δεν έδειχνε γενικώς να πατά καλά στην Τουρκία, απέναντι στη Γαλατασαράι;

Καμία σημασία έχουν όλα αυτά για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία πανηγύρισε ένα πολύ μεγάλο «διπλό» στην 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, επικρατώντας άνετα – τελικά – με 3-1.

Ο Κομάν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, όμως με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Ικάρντι έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους και σημείωσε το 14ο γκολ του, στα 15 πρώτα παιχνίδια της επιστροφής του στην Τουρκία.

Η γηπεδούχος το πίστεψε, πίεσε πολύ, αλλά πολλές φορές, η ατομική ποιότητα και η αποτελεσματικότητα, είναι αυτή που κρίνει αναμετρήσεις. Και η Μπάγερν διαθέτει… μπόλικη, με τον Χάρι Κέιν και τον Μουσιάλα να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα, σε διάστημα έξι λεπτών.

Ο Άγγλος σκόραρε για 2η φορά με τη νέα του ομάδα στον θεσμό και ο Μουσιάλα έκανε το 3-1 στο 79΄, «κλειδώνοντας» επί της ουσίας, την πρόκριση για την Μπάγερν Μονάχου!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected