Super League 2

Νέα σπουδαία εμφάνιση του Γιούχτα, 2-0 τον Παναθηναϊκό Β (photos)

Ο Γιούχτας με εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε του Παναθηναϊκού Β με 2-0 και έκανε το «3 στα 3» στους αγώνες του εντός Κρήτης!

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά ανέβηκε στην 4η θέση με 9 βαθμούς και δείχνει ικανή να πραγματοποιήσει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Το φιλμ

Ο Γιούχτας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 2ο λεπτό είχε δοκάρι σε μακρινό φάουλ του Μπουτσάκη, ενώ στο 4ο λεπτό, ο Ροβίθης βρέθηκε απέναντι από τον Μαργκόνο, ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει.

Ό,τι δεν κατάφεραν Μπουτσάκης και Ροβίθης, το πέτυχε ο Νοικοκυράκης, ανοίγοντας το σκορ στο 6ο λεπτό με εντυπωσιακό πλασέ στο ύψος του πέναλτι, δίνοντας από νωρίς θέση οδηγού στην ομάδα των Αρχανών.

Ο Γιούχτας έψαξε άμεσα και δεύτερο γκολ και στο 13′ είχε καλή στιγμή, με τον Φαζό να βγάζει κάθετη στον Ροβίθη, ο οποίος από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαργκόνο, ο οποίος απέκρουσε. Στο 16′ οι Αρχανιώτες άγγιξαν το 2-0, όταν ο Ροβίθης από βαθιά μπαλιά, φεύγει στην πλάτη της άμυνας, πατάει περιοχή, όμως πριν πλασάρει από θέση τετ α τετ, τον προλαβαίνουν αμυντικοί οι οποίοι απομακρύνουν.

Στο 19′ το κρεσέντο του Γιούχτα στο επιθετικό τρίτο συνεχίζεται, με τον Ροβίθη ξανά πρωταγωνιστή, να κάνει αρχικά το σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Μαργκόνο, στην επαναφορά ο Μπουτσάκης με σουτ, έστειλε την μπάλα πάνω στον κίπερ του Παναθηναϊκού. Ο Γιούχτας κατάφερε στο 35′ να βρει και δεύτερο γκολ, όταν ο Νοικοκυράκης πάτησε περιοχή, έκοψε στον Ροβίθη, με τον τελευταίο να βρίσκει το γκολ που τόση ώρα έψαχνε για το 2-0.

Προς τη λήξη του ημιχρόνου, δύο ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό Β’, με τον Βουτσά, με την πρώτη να περνάει άουτ και τη δεύτερη να αποκρούει ο Πρινιωτάκης, με το 2-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, πρώτη φάση για τον Γιούχτα στο 52′ με ένα δυνατό σουτ του Πολυχρόνη να περνάει ψηλά άουτ. Ο Γιούχτας είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με επόμενη φάση να καταγράφεται στο 67′, με τον Μπιλάλ με προβολή να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι!

Στο 70′ ο Αλεξόπουλος σκόραρε, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ ένα μακρινό σουτ του Βουτσά ένα λεπτό αργότερα, πέρασε άουτ. Στο 81′ ένα σουτ του Τουρκοχωρίτη από πλάγια θέση, περνάει άουτ η μπάλα, ενώ ο Μάρτσι στο 84′ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Μαργκόνο να διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωνστανάσιος αφήνει στον Μάρτσι, ο οποίος κάνει το σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, με αυτήν τη φάση να είναι η τελευταία του αγώνα και τον Γιούχτα να παίρνει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, όλες στην Κρήτη, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς) : Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Κόλα, Λιποράσε, Φαζός, Μπουτσάκης (63′ Βρεττός), Μπρους, Πολυχρόνης (72′ Κίσσας), Ροβίθης (63′ Μάρτσι), Αλεξόπουλος (83′ Δασκαλάκης), Νοικοκυράκης (72′ Κωστανάσιος)

Παναθηναϊκός Β (Σωτήρης Αντωνίου) : Μαργκόνο, Σιδεράς, Βουτσάς, Μαρτίνης, Φουρτάδο (46′ Τουρκοχωρίτης), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Λαμψιάς (46′ Καλοσκάμης), Καραμπάς (46′ Συμεωνίδης), Λιούμης (46′ Ρόμπι), Μπιλάλ (75′ Νταμπίζας).

*με στοιχεία από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected