Κατηγορίες
Αθλήματα

Βιέννη: Πέρασε τον Τσιτσιπά και πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο ο Μεντβέντεφ | HIGHLIGHTS

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ επικράτησε του Στέφανου Τσιτσιπά στον ημιτελικό του τουρνουά στη Βιέννη και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, με σκοπό να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.

Ο Ρώσος τενίστας πήρε τη νίκη με 6-4, 7-6|5| επί του Έλληνα πρωταθλητή και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά εκεί όπου περιμένει τον νικητή του αγώνα Ρούμπλεφ – Σίνερ.

Όπως αναφέρει το Tennis24, στο εναρκτήριο set οι δύο τενίστες ήταν αρκετά συνεπής στα service τους. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αν και βρέθηκε με διπλό break point στο 4ο game δεν κατάφερε να… σπάσει το service του Μεντβέντεφ.

Αυτό που δεν έκανε ο Έλληνας, το έπραξε ο Ρώσος τρία games αργότερα, πραγματοποιώντας ένα κομβικό break για τη συνέχεια του set. Εκμεταλλεύτηκε το service του για να πάρει δύο games προβάδισμα (5-3) και με τις μπάλες στα χέρια κατέκτησε το set, παίρνοντας προβάδισμα στο ημιτελικό με 6-4.

Στο δεύτερο set οι δύο παίκτες αρνήθηκαν να δώσουν κάποιο break στον αντίπαλό τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το set να κριθεί στο tie-break. Εκεί ο Μεντβέντεφ βρέθηκε να προηγείται με 5-3, όμως ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε με ανάλογο σερί. Με το σκορ στο 6-6, ο Ρώσος έκανε σερί 2-0 και έκλεισε το set με 7-6|5|.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected