Super League 2

Στο…ρελαντί τα Χανιά και κορυφή! (photos)

Μια κλάση παραπάνω αποδείχτηκαν τα Χανιά από την Παναχαϊκή την οποία υποχρέωσαν σε ήττα με 4-1 με συνοπτικές διαδικασίες. Δύο γκολ από τον Μαζουλουξή, ένα από Μάναλη και Μανουσάκη.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, όταν στο 22ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη σχεδόν διαμορφωμένο (3-0) με την Παναχαϊκή να παίζει με 10 λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα (για χέρι σε πέναλτι) του Νάστου. Πέρα από αυτό όμως τα Χανιά φάνηκαν μια ομάδα με δυνάμεις, ενέργεια, ενθουσιασμό αντίθετα με την Παναχαϊκή που ήταν φανερά στο παιχνίδι της τα πολλά προβλήματα που την ταλανίζουν.

Το 1-0 έγινε από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάναλη στο 10ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν το 2-0 από την κεφαλιά του Μαζουλουξή στο 16’ και το 3-0 στο 22’ από τον Μανουσάκη. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1 χάρη στο γκολ από τον Χριστόπουλο ακριβώς με την εκπνοή.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 83’ από το δεύτερο τέρμα του Μαζουλουξή στο παιχνίδι και αυτό με κεφαλιά.

Το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι (83’ Νίκολιτς), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά (46’ Σερβιλάκης), Λεμονής, Τσέλιος, Ντίας (58’ Τσορνομάς), Μανουσάκης, Κόλα (58’ Ελευθεριάδης), Μάναλης (75’ Μάνος)

Παναχαϊκή (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Κυρσανίδης (46’ Παρσαστατίδης), Γκανσιέρ, Μπέρετ, Νάστος, Λοτίν (46’ Νταμπίζας), Τόσκα (85’ Λιοφάγος), Αποστολόπουλος (76’ Αλίμπε), Χριστόπουλος (65’ Πατρινός), Κούτσιας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected