Κατηγορίες
Basket

Ημαθία : Μία σύλληψη για το περιστατικό βίας στο Μακροχώρι κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ

Στη σύλληψη ενός ατόμου για το περιστατικό βίας στο ΔΑΚ Μακροχωρίου σε βάρος ανήλικου, το απόγευμα της Κυριακής 29/10, προχώρησε η Αστυνομία. Νωρίτερα, είχαν προσαχθεί 10 άτομα – οπαδοί της ομάδας – ως ύποπτοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, το θύμα της επίθεσης, 17 ετών, φέρεται να αναγνώρισε έναν από τους φερόμενους ως δράστες της επίθεσης που έγινε σε βάρος του από οπαδούς της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα η Ασφάλεια Βέροιας να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Όλα έγιναν την Κυριακή (29/10) σε αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στους Αετούς Βέροιας και την ΑΕΛ, όταν οι φίλαθλοι της ομάδας της Λάρισας επιτέθηκαν με αντικείμενα σε νεαρό παιδί (κάτοικο Μακροχωρίου) που επιχείρησε να μπει στο γήπεδο με την παρέα του. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο InVeria.gr, ο νεαρός χτυπήθηκε σοβαρά από άγνωστο αριθμό φιλάθλων της ΑΕΛ, αφού τον ρώτησαν “τι ομάδα είναι…“. Ο νεαρός απάντησε και τότε δέχτηκε τα αντικείμενα που του πετούσαν οι οπαδοί της ΑΕΛ.

Ο 17χρονος είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του, ωστόσο νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι από τα αντικείμενα που δέχτηκε.

Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη, στην οποία ο συλληφθείς θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected