Κατηγορίες
Super League 2

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο η Νίκη Βόλου

Το δεύτερο τρίποντο της σεζόν απέσπασε η Νίκη Βόλου, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Super League 2.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί στην αναμέτρηση με τον Καμπανιακό και έφτασε στη νίκη, χάρη σε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι της Χαλάστρας δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην επιθετικότητα των “κυανολεύκων” (αν και είχαν μια σπουδαία ευκαιρία ένα λεπτό πριν το πρώτο γκολ της Νίκης) και γνώρισαν την τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 7ο λεπτό, σε κεφαλιά του Γαβριηλίδη που κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο ίδιος παίκτης απείλησε με δυνατό σουτ.

Στο 13′ ο Καμπανιακός είχε τη στιγμή σε σουτ του Φροσύνη από τα πλάγια, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα στο 29′ και να αλλάξουν άρδην την εικόνα του ματς, όταν ο Γιουκούδης πάσαρε στον Νίκο Καθάριο και ο τελευταίος αστόχησε εξ επαφής.

Στο επόμενο λεπτό, η Νίκη Βόλου πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Κάσσος έβγαλε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Τζιώρας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, για να πλασάρει σε κενή εστία (1-0).

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 43′ ο Μιράντα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Ανδρέου με κεφαλιά “έγραψε” το 2-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στους “κυανόλευκους”.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του 2ου μέρους, η Νίκη είχε δοκάρι. Ο Μιράντα ξέφυγε από τον αντίπαλό του, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κασαπίδη, όμως το σουτ από πλάγια θέση σταματά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Καμπανιακού.

Στο 57′ οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο τρίτο γκολ. Ο Ριμπέιρο έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έσπασε όμορφα στον Παναγιωτίδη, όμως μπερδεύτηκε και δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να κοντράρει και να περνά κόρνερ.

Ακολούθησε ένα μισάωρο στο οποίο η Νίκη διαχειρίστηκε το προβάδισμα της και με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Μοράρ στο 79′, δεν σημειώθηκε κάτι αξιοσημείωτο.

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος) : Γκαραβέλης, Κάσσος (70′ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (61′ Λίταινας), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (80′ Πολίτης), Μιράντα (61′ Κρητικός), Τζιώρας (70′ Μοράρ)

Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης) : Κασαπίδης, Γαρύφαλλος, Γιουκούδης, Καθάριος Ν. (77′ Καράμπελας), Μπούσης, Παπαστεριανός, Πόζογλου (70′ Ξιφιλίνος), Καθάριος Π. (46′ Προσκυνητόπουλος), Σαρβανίδης (46′ Έππας), Τότσκα (60′ Μανιός), Φροσύνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected