Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Σπουδαία νίκη στην Κω για τον Πανελευσινιακό

Μια παλικαρίσια νίκη πήρε η ομάδα του Πανελευσινιακού στο Πυλί!

Η ομάδα της Δυτικής Αττικής, παρότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 24’ λόγω της αποβολής του Σάνι, κατάφερε να αντέξει στην πίεση των «βυσσινί» και έφτασε στο γκολ της νίκης με τον Τσιάβο στο 63’ μετά από κάθετη πάσα του Ερέρα.

Το φιλμ

Το ματς ήταν αναγνωριστικό στο πρώτα λεπτά με τον ΑΟ Πυλίου να απειλεί πρώτος όταν η μπάλα από την εκτέλεση κόρνερ του Χιντζίδη βρήκε στο πάνω μέρος του δοκαριού του Μουζάκη. Στο 24’ ο Πανελευσινιακός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές μετά τη 2η κίτρινη που είδα για μαρκάρισμα ο Σάνι με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία της αναμέτρησης.

Στο 26’ ο Κότζα δοκίμασε τα πόδια του με τον Μουζάκη να μπλοκάρει ενώ στο 33’ ο Λάλκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Χατζηβασίλης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ. Οι «βυσσινί» προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους απέναντι στην εξαιρετική άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 39’ απείλησαν με τον Βουκομάνοβιτς με τον Μουζάκη να αποκρούει με τα πόδια ενώ στο 44’ ο Σέρβος με διαγώνιο σουτ απείλησε ξανά αλλά και πάλι ο Μουζάκης του είπε «όχι».

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανελευσινιακός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος όταν στο 53’ ο Ερέρα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χατζηβασίλη και βρέθηκε σε θέση βολής με τον Καλαντζή να αποκρούει και να κρατά το μηδέν. Στο 59’ ο Χιντζίδης έψαξε τον προωθημένο Μούλα αλλά η προβολή του από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ. Ο Ερέρα ήταν αυτός που απείλησε ξανά για τον Πανελευσινιακό με το διαγώνιο σουτ του να περνά άουτ και αφού η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν προειδοποίησε σε δύο περιπτώσεις στην τρίτη κατάφερε να σκοράρει όταν ο Ερέρα έκανε υπέροχη κάθετη πάσα με τον Τσιάβο από θέση βολής να πλασάρει και νικά τον Καλαντζή για το 0-1 στο 63’.

Μετά το γκολ ο ΑΟ Πυλίου προσπάθησε και πάλι κυρίως από στημένες φάσεις να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 68’ ο Πολύζος βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Μουζάκη να απομακρύνει ενώ στη συνέχεια το σουτ του Τζανουλίνου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 73’ ο Λάλκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λάντζιος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ ενώ στο 78’ ο Σλοβάκος πλάσαρε με τον Μουζάκη να είναι εκτός εστίας αλλά ο Χατζηλάμπρος με κεφαλιά έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε κόρνερ.

Στο 81’ ο Λάλκοβιτς απείλησε ξανά με φάουλ αλλά ο Μουζάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ενώ η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 90+1’ με την κεφαλιά του Λάντζιου να περνά άουτ και το 0-1 να μένει έτσι μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

ΑΟ Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός) : Καλαντζής, Χιντζίδης (64’ λ.τ Λάντζιος), Μούλας, Τζανουλίνος, Πολύζος, Κότζα (88’ Αλεξούδης), Βουκομάνοβιτς, Λάλκοβιτς, Δρόσος (64’ Αλομπισάτ), Τσιτσεκίδης (73’ Χατζηνικολάου), Χατζηβασίλης.

Πανελευσινιακός (Μουράτ Σεροπιάν): Μουζάκης, Αλεξίου, Νταγκουνάκης, Συριόπουλος Καψής, Χατζηλάμπρος, Τσιάβος (88’ Μπρούνο), Κουκοβίνης, Σανι, Μακρίδης (76’ Φωτόπουλος), Ερέρα (88’ Κυριαζής).

*με στοιχεία από το GiafkaSports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected