Αθλήματα

Πρωταθλήτρια στην Αίγυπτο η Γραμματικοπούλου!

Το σήκωσε στην Αίγυπτο η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, μιας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Σαρμ Ελ Σέιχ, ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την αγωνιστική της βδομάδα εκεί.

Στον μεγάλο τελικό της ITF διοργάνωσης, η Βαλεντίνη επιβλήθηκε με 7-6(1), 7-5 της 19χρονης Τσέχας, Λίντα Κλιμοβίτσοβα, μετά από 2 ώρες και 1 λεπτό αγώνα. Κάπως έτσι, η κορυφαία του ταμπλό έφτασε στον 3ο ITF τίτλο, μετρώντας ισάριθμες φετινές συμμετοχές σε τελικούς.

Όπως αναφέρει το tennis24, για να φτάσει ως εδώ, η Γραμματικοπούλου πρώτα επικράτησε της Αλίσα Κιούμελ με 4-6, 6-2, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της “γηπεδούχου”, Αζίζ Λαμίς Αλουσέιν Αμπντέλ, με 6-3, 0-6, 7-5. Στην 8άδα νίκησε τη Ρουμάνα Καρόλα Πατρίσια Μπεζενάρου με 6-1, 7-5.

Χθες Σάββατο πήρε τη νίκη με 4-6, 7-5, 6-1 απέναντι στην 34χρονη Ρωσίδα, Μαρίνα Μελνίκοβα, μετά από τρεις ώρες και 2 λεπτά αγώνα. Έδωσε πολλές μεγάλες “μάχες” η Βαλεντίνη αυτή την εβδομάδα στην Αίγυπτο, αλλά οι κόποι της επιβραβεύτηκαν με την κατάκτηση του τίτλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected