Κατηγορίες
Super League 2 - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Νέο ρεκόρ στο LIVE του sportsup.gr στη Γ Εθνική, ανεβαίνουν σταδιακά Super League 2 και ΕΠΣ Ημαθίας!

Για ακόμη μία Κυριακή το sportsup.gr μπήκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Γ Εθνική, με τη ζωντανή κάλυψη της εξέλιξης από τα 32 παιχνίδια της κατηγορίας!

Η σελίδα μας είναι άλλωστε η μοναδική στην Ελλάδα που καλύπτει όλα τα ματς και μάλιστα με τους σκόρερς όλων των αγώνων (οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια, είναι αποδεδειγμένα copy-paste), μια διαδικασία που αγαπήθηκε από τον κόσμο και τη στηρίζει διαχρονικά!

Μάλιστα φέτος, τα ρεκόρ διαδέχονται το ένα το άλλο, ως απόδειξη για την τεράστια απήχηση που δείχνει ο κόσμος!

Χαρακτηριστικό είναι πως χθες Κυριακή (12/11), πλησιάσαμε τις 70.000 επισκέψεις μέσα σε 2.5 περίπου ώρες (photo επάνω), ενώ και το LIVE της Super League 2 έχει αποκτήσει το κοινό του, ξεπερνώντας σταθερά πλέον τις 10.000+ επισκέψεις για κάθε ημέρα αγωνιστικής δράσης.

δείτε ένα σχετικό post του αρχισυντάκτη, Αργύρη Τσιγγενόπουλου :

Την ίδια ώρα, σημαντική είναι και η απήχηση του LIVE της Α Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας, που παρά το γεγονός πως έχει χάσει πλέον την αίγλη του παρελθόντος αλλά και το ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόλις 5 ματς κάθε αγωνιστική, παραμένει σταθερά στην προτίμηση του κοινού, με την πλατφόρμα να καταγράφει 3.000+ επισκέψεις.

Δεν θα κουραστούμε να σας ευχαριστούμε που έχετε “μεγαλώσει” την ανάγκη μας για να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον και που φέρατε μια ιστοσελίδα με έδρα μια επαρχιακή πόλη, ακόμη ψηλότερα στις προτιμήσεις σας!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected